Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ty one step testy dělají často duchy, že?
@ka_rohli_na ahoj krasny hezky sili. Ja se obednala k doktorovi hned jak jsem zjistila,ze jsem tehotna. A oni te obednaji bud hned aby ti to potvrdili a nebo az za 14 dni.Kazdy doktor obednava jinak
@ka_rohli_na jupiiii sílí. Gratulace
@ka_rohli_na Ideálně tak na 8tt. Abys to měla už i se srdíčkem. On Ti sice dr. řekne i dřív, že tam zárodek je, ale dokud není srdeční akce, je Ti to k ničemu a zbytečný stres, jestli příště bude. Já jsem u prvního těh. šla až v 9tt a ok a u druhého už 5+něco a srdeční akce nebyla. Tak mě objednala až na 10tt a byla to teda šíleně dlouhá doba. Naštěstí bylo vše v pořádku 🙂
@ka_rohli_na nádhera 🙂 gratuluji 🍀
@laura7279 já už na prášky kašlu,nezabíralo to.Menzes jsem měla pořád slaboučký a jen tři dny ☹ tak že sliznice vůbec nerostla.Minuli měsíc jsem začala pít ten kontryhel a teď mam menzu jako blázen tak je vidět že na sliznici určitě zabral.No a dnes jdu koupit další a poctivě bumbat a nakoupit ovu testy pac to měření BT mě moc nesedlo 😉 a doufám že za měsíc budu dávat fotky s pozitivním výsledkem 🙂 zkus ten kontryhel také pít třeba pomůže,četla jsem na něho jen chvalu
Snažili jsme se teda pouze pět měsíců, vím, že to tady mivate delší, takže tu nechci nějak chytracit, jelikož jsem mam endometriózu a celiakií tak jsem se bála, že se to nepodaří, ale taky tu pomoc přisuzují kontryhelu, taky jsem pijavala, nedělala jsem ani obou testy, ale v měsíci kdy se to podařilo, jsme spolu spali těsně po menzes, tak nevím jestli nemám obuv dřív, ale holky držím všem všechno co může ať se vám zadari a ať máte ty štěstíčka co nejdřív v bříšku zdravé...
Omlouvám se oprava mi opravuje ovu
@barushe_27 ahojky rozhodně nechytračíš,všechny jsme snažilky a názor a zkušenost druhých je jen přínos.Ja právě vůbec nevím kdy mám ovulaci či jestli ji vůbec mám ani po měření BT jsem ji nezjistila i když doktorka vždy folik našla ale já v Bt ovulku vůbec.Asi jsem na to trubička 😉 Ale tomu kontryhelu věřím a čekám že nám k mimisku pomůže snad už tenhle cyklus.A tobě přeji zdravé a šťastné miminko a pohodové tehu 🙂
@bebesacci no vim, že je dobrý ten kontryhel, ale já mám MS ted silnější než jindy a delší. Dřív taky sotva 3 dny a ted 7 dní a ted naposled co jsem kvůli nabírání horm profilu, byla bez clostilbegytu na ovulaci a duphastonu, tak mi musel 8den MS napsat něco na zastaveni MS, protože mi to nechtělo skončit. Zbyl mi clostil od srpna, ale jen 5 tablet, lk dr.jsem se ted nedostala, takže jsem začala 3DC jako vždy brát aspoň 1 tabl.denně, jinak jsem brala dvě. Tak po měsíční pauze bez clostilu, možná i ten jeden denně zabere a ovu snad bude. Minulý měsíc možná ani nebyla, dělám jen ovu testy, BT taky neměřim, ale ty mi ukazovaly vždycky dobře a přesně. I podle UTZ u dr.to sedělo, tak uvidíme, jak to ted bude vypadat.
@veronka_123 tohle je hooodne slibné 😉 určitě bych už skákala radosti 🙂
@veronka_123 hezky gratuluji. A urcite se muzes radovat.

@ka_rohli_na gratuluji a držím palečky 👏 a můžu se zeptat kolik dní máš do menzesu ? Dekuji