icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
dendule94
12. říj 2017

@kacenka0705 slabou druhou carku vidim. Zkus udelat test znovu dnes rano nebo zitra. A preju aby ti test silil Kolikaty dpo jsi?

bebesacci
12. říj 2017

@kacenka0705 ahoj bohužel nic nevidím ☹

bebesacci
12. říj 2017

@hanischka ahojky tak jak jsi na tom?

hanischka
12. říj 2017

@bebesacci ahojky...opet biochemicke 😢, uz seste za tri roky 😟

bebesacci
12. říj 2017

@hanischka jede to je mi moc lito. ☹ tak že když ti ukazují testy slabé pozitivní tak je to biochemické? Já jen že jsem to už třikrát měla také a myslela jsem si že se vajíčko oplodní ale nezajíždí ...

bebesacci
12. říj 2017

@hanischka neuhnízdí...

hanischka
12. říj 2017

@bebesacci no ono se zacne uhnizdovat, ale protoze je neco spatne, tak to vzda a odejde s krvacenim...no porad lepsi, nez zamlkle nebo mimodelozni

kacenka0705
12. říj 2017

@dendule94 nevim kolik dpo ovu mi chodi ruzne nedelam ovu testy nic... ale dnes jsem 22 dc

bebesacci
12. říj 2017

@hanischka aha děkuji za vysvětlení já jsem právě moc nechápala co je to biochemicke.No určitě lepší takhle z úplného začátku než pozdeji.No já už příští měsíc půjdu do centra jestli se teď nezadari tak jsem z toho docela nervózní.

dendule94
12. říj 2017

@kacenka0705 aha. Tak zkus testnout zitra a posli fotecku 😊

amona
13. říj 2017

@kacenka0705 tak co dnešní testik?

ka_rohli_na
13. říj 2017

Tak kontrola 23.10 a do té doby pěkně zobat utrogestan pro lepší vývoj a věřit ze vše je v pořádku 🙂 dnešní už byla silnější čárka tak snad už to klapalo 🙂

amona
13. říj 2017

@ka_rohli_na dnes jsi kolik DCo popřípadě kolik dni po ovulaci?

ka_rohli_na
13. říj 2017

@amona je to vůbec nevím 🙂 každopádně asi 8 den spozdeni 🙂 neměřím ovulaci a tak

vapka
13. říj 2017

@ka_rohli_na tohle je tutovka, krásné dálnice 😀

bebesacci
14. říj 2017

@laura7279 ahojky chci se zeptat jestli děláš ovu testy? Já tenhle měsíc si řekla že je budu dělat po celý cyklus ,teď jsem 8 den cyklu tak jsem zvědavá kdy přijde 🙂

peta73
14. říj 2017

@bebesacci ahoj. Sice to není otázka na mě, ale jsem stejně jako ty 8dc a tenhle měsíc jsem se po dlouhé době rozhodla, že ty ovu testy zase zkusím - takže třeba můžeme porovnávat 🙂 Mám teď delší a ne úplně pravidelné cykly ( naposledy 34 a 31 dní), takže začnu až 12 DC.

bebesacci
14. říj 2017

@peta73 ahoj no to je bezva že jsi stejně jak já.Jinak já teď měla dva cykly po 25 dnech tak raději testuji od začátku.Merim i bt ale moc se v tom nevyznám.Taky už druhý měsíc piju kontryhel a moc doufám že nám k miminku pomůže.Vcera byl po tříděním půstu sexík a bolí mě podbrisek ale testy zatím negativní tak má zase na dva dny přítel utrum 😉

margit9991
14. říj 2017

Ahoj, mužů se zeptat na názor na tenhle test ? Čárka tam je, ale je to spis duch, nevím jestli se dá považovat za pozitivní, co myslíte ?

dendule94
14. říj 2017

@margit9991 za me 100% pozitivni test. Potichu gratuluji a at carka hezky sili 😊

margit9991
14. říj 2017

❤🙏🙏

bebesacci
14. říj 2017

@margit9991 též si myslím že je pozitivní a gratuluji❤

bebesacci
15. říj 2017

Zdravím ,holky jsem z toho zmatena.Merim bt i ovulaci testy a dnes mi bt stoupla z 36,8 na 37,4 ale ovu testy negativní tak podle bt ovulace proběhla vcera ale co ty testy ??? Dnes je ovu test silnější než ty předchozí ale není úplně pozitivni

jullli
15. říj 2017

@bebesacci co pouzivas za ovi testy? Jinak jednorazovy vzestup nic nemusi znamenat, je potreba mit tepoty vyssi nez predchozi podobu nejmene 3dnu aby ovu byla prokazana podle BT

bebesacci
15. říj 2017

@jullli teď mám gs ovu,já se v té byt právě moc nevyznám a teď jsem se úplně lekla že ovu už proběhla ale podle testu se teprve blíží...

bebesacci
15. říj 2017

@jullli jinak teda mám ještě testy ovulary. ...ale s těma nemám žádnou zkušenost..

jullli
15. říj 2017

@bebesacci tak to jsou jeste hodne slabe testiky, nepila jsi vcera alkohol? Nevztavala a nemerila jinak(hodina) nez jindy?

Jinak zkus priste testy comfort ovulacni testy. Jsou zatim nejlepsi

bebesacci
15. říj 2017

@jullli nene nepila jsem ani jiná hodina měření nebyla...no jsem zvědavá jak to bude pokračovat další dny ale včera mě bolel podbrisek a i cítim jako že mokro víc než normálně...a teď jsem ve vaně nahmatala čípek až v zadu mekky a jako by pootevreny...jsem z toho mimo....

norna
15. říj 2017

Ženy myslíte že by to mohlo být těhotenství? Dnes mám mít nebo zítra menstruaci mám ji opožděně jelikož ovu byla taky opožděně. Minulý týden úterý středa byla ovu. Dělala jsem si teď testy. Horní je těhotenský a dolní je ovulační mi teď vyšel takhle. Je to dělané teď ne z ranní moči. Dejte mi někdo naději ❤

aleenka1234
15. říj 2017

@norna myslím, že můžu gratulovat 😉