Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kacenka0705 ahoj bohužel nic nevidím ☹
@dendule94 nevim kolik dpo ovu mi chodi ruzne nedelam ovu testy nic... ale dnes jsem 22 dc
@kacenka0705 aha. Tak zkus testnout zitra a posli fotecku 😊
@kacenka0705 tak co dnešní testik?
@ka_rohli_na dnes jsi kolik DCo popřípadě kolik dni po ovulaci?
@amona je to vůbec nevím 🙂 každopádně asi 8 den spozdeni 🙂 neměřím ovulaci a tak
@ka_rohli_na tohle je tutovka, krásné dálnice 😀
@peta73 ahoj no to je bezva že jsi stejně jak já.Jinak já teď měla dva cykly po 25 dnech tak raději testuji od začátku.Merim i bt ale moc se v tom nevyznám.Taky už druhý měsíc piju kontryhel a moc doufám že nám k miminku pomůže.Vcera byl po tříděním půstu sexík a bolí mě podbrisek ale testy zatím negativní tak má zase na dva dny přítel utrum 😉
@margit9991 za me 100% pozitivni test. Potichu gratuluji a at carka hezky sili 😊
❤🙏🙏
@margit9991 též si myslím že je pozitivní a gratuluji❤
Zdravím ,holky jsem z toho zmatena.Merim bt i ovulaci testy a dnes mi bt stoupla z 36,8 na 37,4 ale ovu testy negativní tak podle bt ovulace proběhla vcera ale co ty testy ??? Dnes je ovu test silnější než ty předchozí ale není úplně pozitivni
Ženy myslíte že by to mohlo být těhotenství? Dnes mám mít nebo zítra menstruaci mám ji opožděně jelikož ovu byla taky opožděně. Minulý týden úterý středa byla ovu. Dělala jsem si teď testy. Horní je těhotenský a dolní je ovulační mi teď vyšel takhle. Je to dělané teď ne z ranní moči. Dejte mi někdo naději ❤
@norna myslím, že můžu gratulovat 😉

@kacenka0705 slabou druhou carku vidim. Zkus udelat test znovu dnes rano nebo zitra. A preju aby ti test silil Kolikaty dpo jsi?