icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
norna
15. říj 2017

@aleenka1234 Kez by ...jestli to neni nejaky falesnak a udrzi se to bude to super:D ❤

vero_nika17
15. říj 2017

@norna Taky myslím, že ano 🙂

norna
15. říj 2017

@vero_nika17 zeny to by bylo paradni...jsem skoro rok po drilingu vajecniku a ovu jsem tedy mela cely rok mimo dvou mesicu ...ted jsme dokonce pouzili pri milovani conveive gel ci jak se to pise a bylo by to fajn..Ja snazilka s pco :DD...Mam strach se zatim radovat ale nemuzu ted myslet na nic jineho :D

janajens
15. říj 2017

@norna Potichu gratuluji

norna
15. říj 2017
sticker
vero_nika17
15. říj 2017

@norna taky jsem si dělala test v den kdy jsem měla dostat MS, a byla tam takhle slabá čárka, která postupně každým dnem sílila 🙂

norna
15. říj 2017

@vero_nika17 zitra rano nez pujdu do prace udelam dalsi :D bude to muj asi milionty test :D

vero_nika17
15. říj 2017

@norna Přeji ti, aby byl ještě výraznější než tenhle 🙂

norna
15. říj 2017

@vero_nika17 mam takove teplo v podbrisku a jsem nafoukla jak balon:D tak uvidime.)
Jsem rada ze se muzu s nekym podelit 🙂

vero_nika17
15. říj 2017

@norna Další společné.... taky jsem si připadala nafouklá :D ale do toho se mi chvílema motala hlava a prostě jsem se necitila ve svý kuži :/ Miminko jsem chtěla, ale říkala jsem si, že z toho zase nic nebude, protože takový stavy jsem mívala často,tak jsem si jen tak udělala test a když jsem se podívala za tři min na test a tím, že tam bude zase jen jedna čárka.. a najednou tam byly dvě :D tak jsem byla trochu v šoku :D

norna
15. říj 2017

@vero_nika17 ty jo to je dobry 🙂 No jelikoz pristi rok mi bude 33 tak uz jsem fakt moc chtela mimco jelikoz bych chtela dve deti kdyz to pujde🙂 Ja mimo nafouknuti a nervozity zatim asi nic:D akorat prsa ale to mam pokazde pred ms a bricho na ms taky nejak ted neboli..no uvidime..kazdopadne me dnes vecer ta carka prekvapila..ani nechapu z jakeho duvodu jsem si delala tehu i ovu :D prdlááá 😍

vero_nika17
15. říj 2017

@norna No každopádně ti to moc přeju a jsem zvědavá na zítra, Tak dej vědět, jak dopadneš ráno 🙂

norna
15. říj 2017

@vero_nika17 no hlavne at neprekvapi ms...🙏 Jo dam vedet 😘

janajens
15. říj 2017

@norna nejsi prdla ja podle ovu poznala tehu zacal mi zase silit takze uz jsem neco tusila a po zpozdeni byl ovu positivnejsi nez v dobe Co byla ovulace😂

norna
15. říj 2017

@janajens tak to je taky dobry...ale vubec nevim co me napadlo delat ovu...🙂 byla bych tak stastna...rano jsem zvedava...Taky jsem tu tvuj pribeh sledovala a strasne moc stesticka ti preji 🙂

bebesacci
15. říj 2017

@norna také gratuluji a moc držím palečky ať je vše tak jak má ❤

janajens
15. říj 2017

@norna juu dekuji ja tobe a posilam neco pro stesti 🍀

luciebx
15. říj 2017

@norna krása. Jen ať sílí 😍

norna
15. říj 2017

Děkuji vám ženy 😊 zítra dám foto jestli z toho něco bude 🙏

dendule94
16. říj 2017

@norna potichu gratuluji. A drzim palecky a tesim se na dnesni testik

margit9991
16. říj 2017

Hezké ráno 🙂 tak už jsem nechtěla lovit duchy a zkusila digi test :D jsem šťastná jak blázen holky :D

bebesacci
16. říj 2017

@margit9991 velká gratulace a moc přeji zdravíčko 😍

bebesacci
16. říj 2017

Holky co myslíte je to už pozitivní? Podbrisek boli hlavně při dosednutí už od včerejška ,včera sexík a dnes bude taky nebo raději až zítra?ty tři testy jsou z předevčírem včera a dnes...

dendule94
16. říj 2017

@margit9991 moc gratuluju 😊

dendule94
16. říj 2017

@bebesacci myslim si,ze bude pozitivni vecer nebo zitra rano. Ale jen muj nazor. Ja bych klidne nic nedala za sex dnes a zitra rano. Aby to bylo pojistene

bebesacci
16. říj 2017

@dendule94 děkuji moc ,asi jo asi to tak provedem 😉 jistota je jistota 🙂

norna
16. říj 2017

@vero_nika17
@janajens
@bebesacci

@luciebx tak posílám foto teď z rána a nevím jestli není slabší no 😒 MS zatim nikde.

norna
16. říj 2017
luciebx
16. říj 2017

@norna neboj. Testuj obden a uvidíš rozdíl. Pokud m/s nedorazila tak je to fajn

norna
16. říj 2017

@luciebx jo mas pravdu asi tlacim moc na pilu...testnu zitra ci pozitri a asi koupim ten digi...honit carky me neba :D zatim jsem pozitivni ...co se ma stat se stane 😎