Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 Nikol určitě, držím vše co mám 🙂 🙏
@laura7279 tak to spíš vypadá ze nic,ze byly ty 2 testy falešný,dneska ani duch po ránu a měla bych být 8-9Dpo,takže už tomu nedávám naděje
@nikynikol25 ja bych jeste počkala, ještě nic není ztraceno. 8-9dpo se málokdy ukáže duch na testu. U mě 2x už sice 9dpo ukázal, ale tentokrát to mám uplně jiné. Moc držím palce a určitě bych ještě vydržela. 🙂
@laura7279 ok pošli,u tebe to máš 100% jisté
@laura7279 pošli my taky ty fotky,jak to vypadá u tebe,počkám do ms a je to,takhle zbytečně jsem toho nakoupila hodně a přes 300kc v háji.Takže počkám
@laura7279 a mamatesty pod sebou, horní 12dpo a dnešní 14dpo.
@nikynikol25
@laura7279 jee to je nádhera jak hezky sílí,to si klidně udělej už digi.
@laura7279 moc moc ti držím pěsti!!!! Tentokrát to musí vyjít!!!!!! ❤
@terka228 snad bude k čemu, děkuji 🙂 dnes jsem byla u dr.protože nemám nic na podporu těhu , tak pokud ms zítra nedorazí, což prý spíš ne, tak v pátek náběry na HCG a dal mi recept na utrogestan. Tak snad bude vše Ok, pořád se mi zdá, že čárka sílí oproti těm dvoum těhu nějak pomaleji.
Tak hlásím že dnes na testu nic a začala sem krvácet dost tmavou krví o čtyři dny dříve a bolí mě podbrisek jak blázen ☹

Ahoj holky dnes 10DPO a nahoře ovu, dole těhu. Vidíte tam něco?