Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak dneska mi překvapil i ten tt. z bazárku.
@dyslovka
ahojky - rok a půl :(
@laura7279 - to už bude dobré, vím to, jako u Janičky jsem cítila, že to bude dobré a je - neboj Vlasti
@monikadeny : tak to je dobry, rekord nesu ja 😀 snazime se rok a 11 mesicu 🙂 a nic. Uz jsem ztratila veskerou viru, snahu i motivaci, je sice pravda, ze obcas pred ms mivam zablesky, kdy mi rupne v hlave a silim, zda to treba nevyslo, ale pak jsem zase zklamana a porad tak dokola. Vy se snazite zatim prirozene nebo s podporou doktoru?
@monikadeny ahoj s toho si nic nedělej ja pořád taky nic,mám tejden do ms,2 mamatesty ukázaly slabou druhou čárku a od ty doby zase nic,takže opět falešné testy,už to taky nějak pomalu vzdávám
@nikynikol25 : me taky ukazal mamatest chybne. Uz je to sice rok a neco zpatky, ale byla slaba a ruzova a ja letela na gyndu a tam mi doktor rekl, ze nejsem a nebyla jsem a ani nebudu, ze budu mit teprve ovulaci. Takze za me mamatesty ne-e...
@barunka1985 krásné grstuluji. 🙂
@nikynikol25 Jak tady se píše o tech falešných testech, tak včera jsem byla u dr. a řekl mi, že před MS ty testy můžou ukazovat slabé duchy, aniž bys byla těhotná. Prý to dělají hormony pár dní před MS. Ale pokudvti do MS zbývá ještě týden, tak pořád ta šance tam je. Může se ti to ukázat dříve nebo později jako ted u mě. Jindy 6 dnů před MS už dusík a ted než se něco pořádně ukázalo, trvalo to déle. Hlavně záleží kdy bylo uhnízdění a jak rychle stoupá HCG. Zkus třeba za 2-3 dny, držím palce.🙂
Mělo tam být ovu byla 11DC.

@janajens to mi dělala kamarádka když jsem měla prvního syna že budu mít ještě holku a mám pak dlouho nic a pak ještě syna a mám tet 8m syna 😁 a tomu jsem vůbec nevěřila 😁