icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
barunka1985
2. lis 2017

@laura7279 Děkuji, taky grauluju

nikynikol25
2. lis 2017

@dyslovka ja počkám radši na ms,takhle se zbytečně budu stresovat
@laura7279 no lauri měla bych mít 6-7 dnů,tak počkám,zbytečně budu kupovat a bude my to lézt do peněz

wendissek
2. lis 2017

@dyslovka myslím ze rokord sem mela ja snaha tři roky v tom dvě zt

wendissek
2. lis 2017

@laura7279 zlato delší dobu sem tu nebyla a co nevidím no to je nádhera taaak moc ti to přejí a držím vše co mam

hope84
2. lis 2017

Děkuji🙂

laura7279
2. lis 2017

@nikynikol25 Tak asi počkej, než se zbytečně stresovat. Pokud by ms nedorazila, koupila bych test, ale než mamatest, zkusila bych treba jinou značku, vždyt víš, že mě to dělal každý měsíc. Moc držím palce, 🍀🍀

laura7279
2. lis 2017

@wendissek moc děkuju ❤, zítra jdu na krev jak to vypadá s HCG a pokud bude vše v pořádku, mám si vyzvednout na recept Utrogestan. To budou zas nervy, výsledky krve mi pak bude volat odpoledne.

wendissek
2. lis 2017

@laura7279 neboj všechno bude v pořádku 🙂 mooc na tebe myslim

beruszka82
2. lis 2017

@laura7279 Sleduji tě už dlouho byly jsme těhule v létě loni spolu,mě už spinká v kolíbce téměř 7 měsíčné prcek a ty? konečně ... věřím tomu a mooooc gratullují opatruj se!!!

dyslovka
2. lis 2017

@karin1712 : ja si to myslela, ze uz ovu urco byla 😊 no tak ja si myslim, ze neni co resit, jiny test urcite ukaze krasne dve carky, jsem si tim jista 😍

dyslovka
2. lis 2017

@nikynikol25 : ono je stejne trochu blbost, aby ti to ukazalo dve carky tak brzo po ovu. Uhnizdeni byva povetsinou tak kolem 9dpo a nejdriv tak 5 dpo a od uhnizdeni se pocitaji plus dva dny, nez jde neco videt na testu. A vy jste ten test mela pozitivni kolik, 5-6 dpo?

dyslovka
2. lis 2017

@wendissek tak to me mrzi ☹ a ted se jeste snazite? Nebo uz mimco mate?

wendissek
2. lis 2017

@dyslovka jsme v 17 tt nakonec to bylo na 3 Ivf tak, me nenapadlo.když se budu snažit od 22 ze teprve se v 25 povede dostat tak nejdál ale porad ještě je před námi dlouhá cesta

dyslovka
2. lis 2017

@wendissek : drzim oesti pro stesti, at je vse bez komplikaci 😊

baba93
2. lis 2017

@dyslovka tak to jsme na tom uplne stejne s tim snazenim 🙂

nikynikol25
2. lis 2017

@laura7279 jo ja vím,už na ty mamatesty kašlu,jsou to šmejdi
@dyslovka teď už ani nevím kdy to byly ty dva testy za sebou jak tam byla ta čárka.Ja si počkám na tu ms a pak podle toho se budu řídit.

monikadeny
2. lis 2017

@dyslovka - JEDINÉ, CO JSEM PO DVOU LETECH UKECALA BYL GYNDOPRYL, JINAK JSEM NA VŠE STARÁ, TAKŽE SMŮLA....

monikadeny
2. lis 2017

@nikynikol25 - jo to znám.....

monikadeny
2. lis 2017

@hope84 - krásný čárky....

monikadeny
2. lis 2017

@wendissek - fakt tři roky....a stále nic?

vissper
2. lis 2017

@janajens první těhotenství jsem si hrozně přála kluka a hrozně se mi libili klučičí oblečky. A pak ještě než jsem otěhotněla podruhé, tak se mi v sekáči hrozně líbila růžová mikinka a to už jsme se snažili otěhotnět. U obou dětí jsem to nějak povědomě tušila 😉

nikynikol25
2. lis 2017

@monikadeny to se nám jednou povede,asi na to opravdu moc myslíme🍀

monikadeny
2. lis 2017

@nikynikol25 já měla ted půl roku tolik práce, že jsem ani netestovala a stejně to nevyšlo...takže je úplně fuk, jestli na to myslíš nebo ne, výsledek je stejný.....snad máš pravdu, bylo by to pěkné....

monikadeny
2. lis 2017

@nikynikol25 - tak zítra čekám ms......a stále dokola, njn....

wendissek
2. lis 2017

@monikadeny ano ted az po třetím Ivf zacinam17 TT předtím při snaze dvě zt první ve 22letech

janajens
2. lis 2017

@vissper ja to same podvedomi

vapka
2. lis 2017

@laura7279 po dlouhé době jsem sem zase zašla a koukám 😀 moooc gratuluji a držím palce na zítřejší testování.... Miminko si vás našlo 😀

laura7279
2. lis 2017

@vapka Moc děkuju 🙂 zítra jdu na náběry krve HCG, odpoledne výsledky, tak snad to bude dobré. 🙂

iv_ka12
3. lis 2017

Holky,co myslite?🙂

dendule94
3. lis 2017

@iv_ka12 pozitivni gratuluji