Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Děkuji🙂
@nikynikol25 Tak asi počkej, než se zbytečně stresovat. Pokud by ms nedorazila, koupila bych test, ale než mamatest, zkusila bych treba jinou značku, vždyt víš, že mě to dělal každý měsíc. Moc držím palce, 🍀🍀
@laura7279 Sleduji tě už dlouho byly jsme těhule v létě loni spolu,mě už spinká v kolíbce téměř 7 měsíčné prcek a ty? konečně ... věřím tomu a mooooc gratullují opatruj se!!!
@nikynikol25 : ono je stejne trochu blbost, aby ti to ukazalo dve carky tak brzo po ovu. Uhnizdeni byva povetsinou tak kolem 9dpo a nejdriv tak 5 dpo a od uhnizdeni se pocitaji plus dva dny, nez jde neco videt na testu. A vy jste ten test mela pozitivni kolik, 5-6 dpo?
@dyslovka - JEDINÉ, CO JSEM PO DVOU LETECH UKECALA BYL GYNDOPRYL, JINAK JSEM NA VŠE STARÁ, TAKŽE SMŮLA....
@nikynikol25 - jo to znám.....
@hope84 - krásný čárky....
@wendissek - fakt tři roky....a stále nic?
@monikadeny to se nám jednou povede,asi na to opravdu moc myslíme🍀
@nikynikol25 já měla ted půl roku tolik práce, že jsem ani netestovala a stejně to nevyšlo...takže je úplně fuk, jestli na to myslíš nebo ne, výsledek je stejný.....snad máš pravdu, bylo by to pěkné....
@nikynikol25 - tak zítra čekám ms......a stále dokola, njn....
@monikadeny ano ted az po třetím Ivf zacinam17 TT předtím při snaze dvě zt první ve 22letech

@laura7279 Děkuji, taky grauluju