Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky,prijde mi,ze uz to tady spamuju :( tak se predem omlouvam,ale beru utrogestan a je to ctvrty den,co jsem to nedostala, 3 dny spinim.Test byl negativni,ale rano mi byva trosku na zvraceni,ale chut k jidlu mam stejnou. Dnes rano jsem ale zvracela...muzu mit nejakou nadeji nebo to mam spis v hlave :( dekuji za odpoved
@90bobisek90 ahoj pokud mas ctvrty den spozdeni a test je negativni, tak to mas asi jen vsugerovany v hlave. Nebo jsi treba byla v nejaky stresu,ze ms tento mesic nedostanes vubec. Ja to tak taky mela. Hodne jsem na to myslela a pak jsem mela vsechny priznaky tehotenstvi a tehotna jsem nebyla
@90bobisek90 pokud beres utrogestan tak ten brzni MS dostaneš to az ho vysadis
Taky si myslim,ze to mam spis v hlave,bohuzel. Zkusim si koupit jeste nejaky spolehlivejsi TT a uvidim. Utrog jsem mela posledni v utery.
@laura7279 Tak co? Ja jsem snad vic nedockava nez ty 🙂
@kaculik007 akorát jsem to psala ted tady dendule94, že se mi měl dnes ozvat dr. pokud stihnou v pátek výsledky a vypadá to, že budu muset vydržet do pondělí.
@laura7279 Jeste dva dny. Ale ja myslim ze tam je. Testy jsou krasny. A bude tam az do terminu porodu 🙏😇
@kaculik007 být tam bude, ale ještě aby to bylo v pořádku. Už přece jen 2x to nevyšlo a už se bojím.
@wendissek ten medrol je v těhu přesně na co? Můj syn ho bere už rok, na reaktivní atritidu. Z ničeho nic mu začaly otékat ruce a nohy, tedy u kloubů. Ale vím, že v těhu ho taky někdo bere. Jinak já brala na udržení 2x Gyndprodyl a ted mi napsal Utrogestan dva noc zavádět. Dnes poprvé ho budu zavádět, tak z něj mám trochu strach, protože při zavádění Gyndprodylu mi bylo celkově divně a točila se mi hlava i v posteli, tak mi řekl tehdy at zkusím místo zavádění ho polykat a to mi nedělalo nic. Ale Utrogestan jsem ještě neměla, tak jsem zvědavá co se mnou udělá.😲
Holky co rikate na potrat v 15 tydnu tehotenstvi? Jen nazory prosim.

@dendule94 jsem na dovce v Egypte a vracim se az 15.