icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lbourova
4. lis 2017

@dendule94 jsem na dovce v Egypte a vracim se az 15.

dendule94
4. lis 2017

@laura7279 ahoj tak jak dopadla krev uz vis?

dendule94
4. lis 2017

@lbourova aha no tak uvidis zda ms prijde nebo ne. A kdyz ne udelej test hned jak budes v cr

90bobisek90
4. lis 2017

Holky,prijde mi,ze uz to tady spamuju :( tak se predem omlouvam,ale beru utrogestan a je to ctvrty den,co jsem to nedostala, 3 dny spinim.Test byl negativni,ale rano mi byva trosku na zvraceni,ale chut k jidlu mam stejnou. Dnes rano jsem ale zvracela...muzu mit nejakou nadeji nebo to mam spis v hlave :( dekuji za odpoved

dendule94
4. lis 2017

@90bobisek90 ahoj pokud mas ctvrty den spozdeni a test je negativni, tak to mas asi jen vsugerovany v hlave. Nebo jsi treba byla v nejaky stresu,ze ms tento mesic nedostanes vubec. Ja to tak taky mela. Hodne jsem na to myslela a pak jsem mela vsechny priznaky tehotenstvi a tehotna jsem nebyla

wendissek
4. lis 2017

@90bobisek90 pokud beres utrogestan tak ten brzni MS dostaneš to az ho vysadis

90bobisek90
4. lis 2017

Taky si myslim,ze to mam spis v hlave,bohuzel. Zkusim si koupit jeste nejaky spolehlivejsi TT a uvidim. Utrog jsem mela posledni v utery.

hope84
4. lis 2017

@laura7279
To me mrzí:(
Kamaradka poprvé v 10tt a potom vzdycky před:(.

kaculik007
4. lis 2017

@laura7279 Tak co? Ja jsem snad vic nedockava nez ty 🙂

laura7279
4. lis 2017

@dendule94 děkuju 🙂 no já uz mám jen testy z bazárku a ty jsou nic moc. Ale čekám na výsledky krve na HCG, jinak ms 2 dny zpoždění. A test jsi dávala dnes??

laura7279
4. lis 2017

@dendule94 jinak ty výsledky zřejmě už v pátek nestihli, takže se dr. mi neozval, takže budu muset vydržet do pondělí ☹

laura7279
4. lis 2017

@kaculik007 akorát jsem to psala ted tady dendule94, že se mi měl dnes ozvat dr. pokud stihnou v pátek výsledky a vypadá to, že budu muset vydržet do pondělí.

kaculik007
4. lis 2017

@laura7279 Jeste dva dny. Ale ja myslim ze tam je. Testy jsou krasny. A bude tam az do terminu porodu 🙏😇

laura7279
4. lis 2017

@kaculik007 být tam bude, ale ještě aby to bylo v pořádku. Už přece jen 2x to nevyšlo a už se bojím.

wendissek
4. lis 2017

@laura7279 zlato me jen tak napadlo dělal vam někdo imunologii me zjistili apa syndrom a nasadili godasal a clexane a zatím se držíme vždy sem mela zt kolem stejně doby

laura7279
4. lis 2017

@wendissek no na tu uz jsme prave nešli, jinak genetika byla ok. Jen miminko mělo dva chromozomy navic, ale prý to byla náhoda, která se neopakuje. Muselo se to prý stát hned na začátku při dělení buněk.

wendissek
4. lis 2017

@laura7279 my genetiku atd vše OK at prave na te podrobně imuno zjistili problém mela sem i léky na potlačení imuna

laura7279
4. lis 2017

@hope84 během půl roku 2x a ted se modlím, at už konečně po 7 měsících když se zadařilo, dojdeme do konce 🙏

laura7279
4. lis 2017

@wendissek no měli jsme tam asi zajít , ale ted už nám nezbývá, než doufat, že se to snad už opakovat nebude.😕

wendissek
4. lis 2017

@laura7279 neboj vše bude dobrý jen me to tak napadlo jak pises o tech dvou zt zkus se zeptat MUDr at ti napíše preventivně medrol do 14 tt

laura7279
4. lis 2017

@wendissek ten medrol je v těhu přesně na co? Můj syn ho bere už rok, na reaktivní atritidu. Z ničeho nic mu začaly otékat ruce a nohy, tedy u kloubů. Ale vím, že v těhu ho taky někdo bere. Jinak já brala na udržení 2x Gyndprodyl a ted mi napsal Utrogestan dva noc zavádět. Dnes poprvé ho budu zavádět, tak z něj mám trochu strach, protože při zavádění Gyndprodylu mi bylo celkově divně a točila se mi hlava i v posteli, tak mi řekl tehdy at zkusím místo zavádění ho polykat a to mi nedělalo nic. Ale Utrogestan jsem ještě neměla, tak jsem zvědavá co se mnou udělá.😲

wendissek
4. lis 2017

@laura7279 já mám utros medrol sem mela do 14 TT a je na to aby potlačil imunitu ztveho těla a nebránilo se proti miminku brala sem 4mg denne

laura7279
4. lis 2017

@wendissek a jak si ho snášela ty první dny, ten utrogestan?

wendissek
4. lis 2017

@laura7279 úplně v pohodě když zavádíme když polykam jsem jak na drogách kvůli krvácení ho mám az do 20 tt

dendule94
5. lis 2017

Holky co rikate na potrat v 15 tydnu tehotenstvi? Jen nazory prosim.

janajens
5. lis 2017

@dendule94 jujky nerikaj ze musis jit😢

skripmart
5. lis 2017

@dendule94 proč nad tím uvazujes?

bajunka
5. lis 2017

@dendule94 to už většinou vyvolávají porod :/

dendule94
5. lis 2017

@janajens ja na nej nepujdu. Nemusim. Ale jen se ptam na nazory. Mam to s pritelem hodne na prd a rodice to po me chteji. Ale ja nejdu. I kdyby jsem na to maly mela byt sama
@bajunka
@skripmart

moxha
5. lis 2017

Prosím o názor na tento test.Děkuji