Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura7279 taky tak. Asi se objednam na gyndu
@barunka1985 kolik dní máš zpoždění? test je ze včera 4 dny zpoždění. Akorát mě štve, že nemám lepší test, tyhle bazárkový jsou slabý. Co ty máš za test?
@laura7279 mam Dr. Max a týden zpoždění
@martinka1996 to je test od testu a tohle je pozitivni,tak uz se nestresuj jestli je prouzek takovy nebo makovy a jestli chces kup si 25 test z Tety ty stoji cca 80kc jsou to tycinky pod proud moci a ty se barvi relativne pekne...ale objednej se cca za 3 tydny na gyndu ,hod se do pohody a basti listovku😉to je to nejlepsi a jedine co muzes udelat
@barunka1985 no tak max ukazuje moc pěkně. No ja asi tentokrát na tech šmejdech dálnici neuvidím 😒
@laura7279 a co mas za testy?
@laura7279 HCH 126 je podle tabulek v norme. Nedockave budeme cekat, jake budes mit zitra. Testik mas uz teda vystavni.
@agnes2ivory Děkuju 🙂 tak na mě tady zítra myslete, doufám, že bude vše ok 🙂
@barunka1985 Tak jsem zvědavá jak zítra dopadnu. Ještě jsem zkusila jeden ted večer a zdá se, že konečně zesílil.
@laura7279 držím palce
@barunka1985 děkuju 🙂 a co ty? testovala jsi dnes?

@peta73 Budu na tebe moc myslet a držet vše co mám 🙂🙏