Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@adnad90 ja bych rekla, ze ano.. slaba carka tam je. Taky jsem mela v den ms takhle slabou a potom kazdym dnem silila 🙂
@vero_nika17 můžu se zeptat co si myslíte o mně? Příspěvek mám nad paní. Děkuji
@radus22 slabší čárku tam máte vidět. 🙂
@vero_nika17 já mám MS dostat až v pondělí nebo v úterý prave, vím ze testují hodně dopředu,ale to se nedá vydržet 😀
Děkuji když jsem ji viděla tak jsem začala brečet, že si nejsem úplně jistá a bylo mi dost líto. Miminko moc chceme ale já mám pořád strach, že je to jen plány poplach a že z toho nic nebudu
@radus22 také jsem měla po vynechání MS čárku slabší.Zkuste za dva dny. Ale myslím,že těhotná budete 🙂 Já měla čárku silnější spíš odpoledne-k večeru než ráno .
Děkuji zítra si chci dělat test znovu, tak snad napíši že máme // 🙂
Dneska jsem vynechala, řekla jsem si že další zítra že a odstupem půjde líp vidět že sílí
@laura7279 no juchu! Otviram sampano! Krasna hodnota 🙂
@radus22 podle me je to tam 🙂 carka je videt... uvidis zitra nebo za dva dny.. ja pote testovala z nervozity kazdy den.. a dockala jsem se 🙂
Volala jsem si na gynekologii a sestřička mi řekla že pokud je výraznější a sílí tak těhotná budu jen že je to v začátku a hned mne objednala kdyz vše bude v pořádku na konci listopadu. Jo tak uvidíme. Děkuji za podporu

@ivetsivakova musíte se obrátit na soud a dokázat,že se o sebe dokážete postarat