icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
hankasnazilka
14. lis 2017

@luciebx no ..to bude ve čtvrtek bud a nebo :D

leymea
14. lis 2017

@hankasnazilka vidim 😉

lbourova
14. lis 2017

Uz zase otravuju,ale jsem z toho uz psycho....dneska odpoledne me zacalo bolet v podbrisku a zase jsem slabe krvacela. Bolest neustupuje a zase jen spinim. Uz ae tesim domu,abych mohla k Dr. Myslite,ze je to potrat nebo treba mimodelozni? Dekuji za odpovedi. Nemam to tu s kym probrat, tak otravuju vas.☹

modrypitrisek
14. lis 2017

@suzettew Co myslíme? Že jsi nedočkavá a nejspíš těhotná :D já tam ty duchy vidím hezky, předpokládám, že je to týž test, jen napravo vytáhnutý víc kontrast. Jen mě osobně by neuspokojilo to, že je to jen tak na jedné straně dobře viditelné a udělala bych ještě jeden, jestli to nebyl vadný kus. (Ale ze mě příklad brát netřeba, jsem testomaniak 😉 ).

kastanek87
15. lis 2017

@lbourova hrozně ráda bych ti poradila, ale jak to s tebou je ti řekne pouze doktor ☹ může být všechno v pořádku a taky nemusí. Je to fakt 50:50. Zkus se hodit do klidu a věřit! To že tě bolí podbříšek ještě nic neznamená, pokud nemáš opravdu velké bolesti a velké krvácení, tak to může být známka zavrtávání. Psala jsi že jdeš až v pondělí na gyndu, že? Vydržela bych teda a uvidíš jak se to bude vyvíjet. Držím pěsti ať to dopadne všechno dobře!!!

modroucka
15. lis 2017

Ahoj holky 11 dpo
Co myslíte?)🙂

dendule94
15. lis 2017

@modroucka ja tam slabeho ducha vidim

modroucka
15. lis 2017

@dendule94
No to jsem zvědavá moc bych chtěla aby čárka byla silnější teda 🙂)

agnes2ivory
15. lis 2017

@laura7279 tak co dnes u dr?

dendule94
15. lis 2017

@modroucka to verim tak zkus testnout zase zitra rano. A nebo az v patek a uvidis zda carka bude silnejsi

lbourova
15. lis 2017

@kastanek87 Ahojky, bolesti uz prestali,ale stale slabe krvacim nebo spinim. Tak uvidim,co se v pondeli u doktora dovim. Je to peklo to cekani. Ale myslim,ze to nebude dobry. Dnes jsem delala test a je dost silny. Kdyz jsem mela mimodelozni a SP,tak byl na testu druhy pruh hodne slaby.

ivetsivakova
15. lis 2017

@luciebx moje rasa? Soudis moji rasu? Ubohý👊 nemusis soudit me jak vyoadam a dělat rozdili jeslti myslis jeslty jsem cikánka jsi naomilu😉 a dítě? Vis v kolika maji děti děti soudis jenom me 😉 jelikož jsem se informovaka atd.. Je moje věc ne tvoje 😉 mela jsem obavi a taky mám dělat rozdíly mezi lidmi je ubohost😉👊

luciebx
15. lis 2017
sticker
sangina
15. lis 2017

@lbourova je docela možné.že se mimčo zavrtává...což může vést k bolestím a slabému krvácení..držím pěstičky,at máte mrnouska..

odettaela
15. lis 2017

Dobrý den,
ráda bych požádala všechny maminky, i ty budoucí, o vyplnění krátkého dotazníku (10 otázek) na téma vyšetření lékařem v těhotenství.
Informace takto získané budou použity ve výuce mediků 2. lékařské fakulty a velice by nám pomohly k přiblížení a pochopení Vašich pocitů a problémů spojených s prenetálním screeningem.
Děkuji

https://goo.gl/forms/934U9xZTisRULbNg1

sangina
15. lis 2017

@odettaela vyplněno

odettaela
15. lis 2017

@sangina mnohokrát děkuji

janiesska
15. lis 2017

@odettaela Hotovo, vyplneno. 🙂

odettaela
15. lis 2017

@janiesska mnohokrát Vám děkujeme za pomoc

sticker
lbourova
16. lis 2017

@odettaela vyplneno 👍

mrnousek121
16. lis 2017

taky jsem vyplnila

laura7279
16. lis 2017

@agnes2ivory tak zatim prý vše vypadá hodně dobře. Už máme i žloutkový váček. Za tyden to povyrostlo ze 3 mm na 11 mm. Za týden další kontrola. 🙂

rianka001
16. lis 2017

@laura7279 Moc hezké, jen tak dál 🙂.

janajens
16. lis 2017

Vyplneno

gruzicka
16. lis 2017

@laura7279 Už jsem si dělala starosti.Naštěstí je vše ok.

luciebx
16. lis 2017

@laura7279 krása. Jen tak dal

sticker
laura7279
16. lis 2017

@gruzicka děkuju ja včera nějak nestíhala 🙂

laura7279
16. lis 2017

@rianka001
@luciebx děkuju 🙂

lbourova
16. lis 2017

Tak dneska definitivni konec ☹ rano mega krece a velke krvaceni. Ale aspon po tom krvaceni prestaly krece.... myslim,ze na to uz kaslu,tohle je ctvrty potrat v rade ☹

laura7279
16. lis 2017

@modroucka ja tam taky vidím 🙂 držím palce, ať zesílí.🙂 možná zkusit jiný test, mě mamatesty dělaly ducha každý měsíc.