Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@adinka89 vidím čarečku a mám stejnou zkušenost 8 DPO 🙂 a nyní jsem už 33 TT 😊 držím palečky ať sílí 😉
@denisa3101 moc děkuji to je krásný srovnání 🙂 chvílema mě popadá beznaděj, že zase nic, ale má nechuť ke kávě mě zatím stále drží nad vodou a teď tvé foto také 🙂 další chci dělat ve středu, což bych měla být 10dpo 🙂 tak jsem zvědavá. 33tt? ty brďo tak to už se chystáte na vánoce 🙂
@denisa3101 mě by měla ms dojít přibližně v neděli nebo v pondělí 🙂 dneska jsem z ranní netestovala 🙂 nakonec mi to nedalo dopo a tam je sotva něco vidět a to si to spíš vymýšlím...takže u mě to asi ten šťastný konec nebude, ale ještě je skoro týden čas 🙂 jen mě štve že ve čtvrtek už vysazuji gynprodyl.
Jinak holky prosím nemáte s tím prosím některá zkušenost? Že jste brali léky na "udržení" (utrogestan, gynprodyl), které jste na ms vynechávali a zjistili těhu až po vynechání? bylo to pak přesto v pořádku? omlouvám se za mé hloupé dotazy, beru tyto léky poprvé a nemám s nimi žádné zkušenosti.
Děkuji 🙂
Všechny moc zdravím, holky jdu si pro radu od pátka mám na těhotenském testu duchy ... nevím zda sílí je fakt že dnes tam byl duch v limitu a už nemusím hledat tak náročně jako na začátku. Co jsem tak četla může být na těhu testu duch, když jsou zdravotní potíže. K doktorce hnát nechci ještě kojím a mám nepravidelnou MS a ani přesně nevím kdy byla přesně poslední...Má otázka zní, měl to někdo taky tak že delší dobu byli jen duchové(kolik dní prosím) a pak se třeba potvrdilo těhotenství? Nebo to měl třeba někdo tak, že pozitvní tt odhalil nějakou nemoc? Předem děkuji za odpovědi.
Ahojky snazilky a tehulky...prosim snazim se otehotnet s myomem v deloze pred 5lety jsem se snnazila o prvorozenou dceru ale ne tak abych zkousela ovu testy a nebo si nejak hlidala ovulaci jen jsem bastila vytaminy a pichala si pregnyl...muzete mi poradit jak na to? Dekuji
@pajule88 držím palce a opravdu počkej 24 hod, taky jsem to nevydržela ale ono to stoji za to
Ahoj holky, tak jsem se radovala předčasně ☹ testy jsem měla krásně pozitivní a menstruace včera dorazila v plný parádě, tak se nám snad zadaří na ježíška......

@beruska4321 slabou asik vidim ale ten blesk to oslnuje zkus bez blesku