icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
janajens
27. lis 2017

@beruska4321 slabou asik vidim ale ten blesk to oslnuje zkus bez blesku

janickaandreasova
27. lis 2017

@janajens dekuju

janickaandreasova
27. lis 2017

@beruska4321 vidím tam slaboučkou 👍

denisa3101
27. lis 2017

@adinka89 vidím čarečku a mám stejnou zkušenost 8 DPO 🙂 a nyní jsem už 33 TT 😊 držím palečky ať sílí 😉

kacasa
27. lis 2017

@denisa3101 co to je za testy ty modry tt?

adinka89
27. lis 2017

@denisa3101 moc děkuji to je krásný srovnání 🙂 chvílema mě popadá beznaděj, že zase nic, ale má nechuť ke kávě mě zatím stále drží nad vodou a teď tvé foto také 🙂 další chci dělat ve středu, což bych měla být 10dpo 🙂 tak jsem zvědavá. 33tt? ty brďo tak to už se chystáte na vánoce 🙂

ettie
28. lis 2017

Dobre rano a pekny den kočky ;) tak už len nám držte palce nech sa žubrienka usalaši a je všetko ok ;) posielam za to tehu bacile ;) tfuj tfuj nech to vyjde aj Vám aj nám už konečne ;)

dendule94
28. lis 2017

@ettie gratuluju 😉 at jste zdravi a hezky rostete

petta12
28. lis 2017

Ahojte holky, tak snad se konečně zase zadařilo po půlroce snažení a prodělaném ZT před 3/4 rokem 🙂 a přeji štěstí i Vám všem 🍀

karin1712
28. lis 2017

@petta12 gratuluji ať je vše jak má být

denisa3101
28. lis 2017

@kacasa modré jsou maxovske a z netu ale už nevím jaké :/

@adinka89 držím palečky 😊 jinam MS měla dojít 16.5 ale už 9.5 se na testu ukázaly // 😉

adinka89
28. lis 2017

@denisa3101 mě by měla ms dojít přibližně v neděli nebo v pondělí 🙂 dneska jsem z ranní netestovala 🙂 nakonec mi to nedalo dopo a tam je sotva něco vidět a to si to spíš vymýšlím...takže u mě to asi ten šťastný konec nebude, ale ještě je skoro týden čas 🙂 jen mě štve že ve čtvrtek už vysazuji gynprodyl.

adinka89
28. lis 2017

Jinak holky prosím nemáte s tím prosím některá zkušenost? Že jste brali léky na "udržení" (utrogestan, gynprodyl), které jste na ms vynechávali a zjistili těhu až po vynechání? bylo to pak přesto v pořádku? omlouvám se za mé hloupé dotazy, beru tyto léky poprvé a nemám s nimi žádné zkušenosti.
Děkuji 🙂

janickaandreasova
28. lis 2017

Tak uz nevím co si mam myslet , minuly týden ve stredu jsem si dělala tehu test a vyšla mi tak slaboučka čárka ale bohužel ten nic ...
Nebo tam nic nevidím 😞😞🙈

janavincalkova
29. lis 2017

Zdravím 🙂 můžu taky vložit fotku pro posouzení?? Kuju :-* jsem tu nová 😉

pus
29. lis 2017

Něco tam je,ale chtělo by to udělat ještě další test.

ka_rohli_na
29. lis 2017

Ahoj holky jdu vám sem ukázat ze i němž ne se staVa skutecností 🙂 vypadáto ze do 3 všeho dobrého. Dnes screening dopadl na 1* a už se můžeme těšit na krásné vánoce 🙂

chyluc92
29. lis 2017

Všechny moc zdravím, holky jdu si pro radu od pátka mám na těhotenském testu duchy ... nevím zda sílí je fakt že dnes tam byl duch v limitu a už nemusím hledat tak náročně jako na začátku. Co jsem tak četla může být na těhu testu duch, když jsou zdravotní potíže. K doktorce hnát nechci ještě kojím a mám nepravidelnou MS a ani přesně nevím kdy byla přesně poslední...Má otázka zní, měl to někdo taky tak že delší dobu byli jen duchové(kolik dní prosím) a pak se třeba potvrdilo těhotenství? Nebo to měl třeba někdo tak, že pozitvní tt odhalil nějakou nemoc? Předem děkuji za odpovědi.

adinka89
30. lis 2017

Holky co myslite dnes 11dpo😲 v limitu oba testy. Na foto hur videt

dendule94
30. lis 2017

@adinka89 ahoj vypada to,ze se tam neco rysuje. Tak drzim palecky aby carka hezky silila

solteeskaa
30. lis 2017

Ahojky snazilky a tehulky...prosim snazim se otehotnet s myomem v deloze pred 5lety jsem se snnazila o prvorozenou dceru ale ne tak abych zkousela ovu testy a nebo si nejak hlidala ovulaci jen jsem bastila vytaminy a pichala si pregnyl...muzete mi poradit jak na to? Dekuji

pajule88
30. lis 2017

Ahoj holky, dnes jsem 31DC, 9 dni po KET. Testy jsem delala vcera odpoledne, dnes rano a odpoledne. Co myslite? Neslabne? Vim, jsem ujeta, ale uz jsme toho zklamani zazili tolik, ze se proste bojim...

gariena
1. pro 2017

@pajule88 Děláš ty testy příliš často,12 hod mezi testy je dost málo. Lépe co 24 hod. Ale kdo to má vydržet,že?😉 Nejlépe 2 dny a uvidíš jak budou hezky sílit.

digisek
1. pro 2017

@pajule88 No hlavně dělej testy jen ráno z první ranní moči .......tam uvidíš ten výsledek jak to sílí....odpoledne je moč víc koncentrovaná a proto jsou čárky slabší

adinka89
1. pro 2017

Ted z odpoledni 😍 nemuzu uverit ze je to asi vazne tam!

barunka1985
1. pro 2017

@pajule88 držím palce a opravdu počkej 24 hod, taky jsem to nevydržela ale ono to stoji za to

verusak24
2. pro 2017

Ahoj holky, tak jsem se radovala předčasně ☹ testy jsem měla krásně pozitivní a menstruace včera dorazila v plný parádě, tak se nám snad zadaří na ježíška......

90bobisek90
2. pro 2017

Holky,cca 13dnu po ovulaci,co myslite? Rozklepala se mi ruka,kdyz jsem to videla,ale i tak cekam,ze se neco stane a ta mrcha prijde.

rianka001
2. pro 2017

@90bobisek90 To je paráda! Tichá závist 😉.

90bobisek90
2. pro 2017

@rianka001 dekuji 🙂 snad to bude v poradku. vam se taky zadari 🙂