Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janajens dekuju
@beruska4321 vidím tam slaboučkou 👍
@adinka89 vidím čarečku a mám stejnou zkušenost 8 DPO 🙂 a nyní jsem už 33 TT 😊 držím palečky ať sílí 😉
@denisa3101 co to je za testy ty modry tt?
@denisa3101 moc děkuji to je krásný srovnání 🙂 chvílema mě popadá beznaděj, že zase nic, ale má nechuť ke kávě mě zatím stále drží nad vodou a teď tvé foto také 🙂 další chci dělat ve středu, což bych měla být 10dpo 🙂 tak jsem zvědavá. 33tt? ty brďo tak to už se chystáte na vánoce 🙂
@denisa3101 mě by měla ms dojít přibližně v neděli nebo v pondělí 🙂 dneska jsem z ranní netestovala 🙂 nakonec mi to nedalo dopo a tam je sotva něco vidět a to si to spíš vymýšlím...takže u mě to asi ten šťastný konec nebude, ale ještě je skoro týden čas 🙂 jen mě štve že ve čtvrtek už vysazuji gynprodyl.
Jinak holky prosím nemáte s tím prosím některá zkušenost? Že jste brali léky na "udržení" (utrogestan, gynprodyl), které jste na ms vynechávali a zjistili těhu až po vynechání? bylo to pak přesto v pořádku? omlouvám se za mé hloupé dotazy, beru tyto léky poprvé a nemám s nimi žádné zkušenosti.
Děkuji 🙂
Něco tam je,ale chtělo by to udělat ještě další test.
Všechny moc zdravím, holky jdu si pro radu od pátka mám na těhotenském testu duchy ... nevím zda sílí je fakt že dnes tam byl duch v limitu a už nemusím hledat tak náročně jako na začátku. Co jsem tak četla může být na těhu testu duch, když jsou zdravotní potíže. K doktorce hnát nechci ještě kojím a mám nepravidelnou MS a ani přesně nevím kdy byla přesně poslední...Má otázka zní, měl to někdo taky tak že delší dobu byli jen duchové(kolik dní prosím) a pak se třeba potvrdilo těhotenství? Nebo to měl třeba někdo tak, že pozitvní tt odhalil nějakou nemoc? Předem děkuji za odpovědi.
Ahojky snazilky a tehulky...prosim snazim se otehotnet s myomem v deloze pred 5lety jsem se snnazila o prvorozenou dceru ale ne tak abych zkousela ovu testy a nebo si nejak hlidala ovulaci jen jsem bastila vytaminy a pichala si pregnyl...muzete mi poradit jak na to? Dekuji
@pajule88 držím palce a opravdu počkej 24 hod, taky jsem to nevydržela ale ono to stoji za to
Ahoj holky, tak jsem se radovala předčasně ☹ testy jsem měla krásně pozitivní a menstruace včera dorazila v plný parádě, tak se nám snad zadaří na ježíška......
@90bobisek90 To je paráda! Tichá závist 😉.
@rianka001 dekuji 🙂 snad to bude v poradku. vam se taky zadari 🙂

@beruska4321 slabou asik vidim ale ten blesk to oslnuje zkus bez blesku