icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
alexkisss
20. pro 2017

@kacasa. Spatne sem pocitala je to 14dpo

cert..ova
20. pro 2017

Ahoj holky, co myslite...prvni a druhej pozdeji asi o hodinu, to uz jsem hodne pila...

cert..ova
20. pro 2017
jesua
20. pro 2017

Ahoj holky, dnes sem si dělala tt značky pharmapoint a něco tam vidím, je tam druhá čárka ale ne růžová :( stalo se to některé z vás? Vyšlo mi to na dvouch testech :( můžu být těhotná?

alexkisss
20. pro 2017

@jesua dej fotecku

jesua
20. pro 2017

Tam kde je sponka je druhá (čárka) videtelná okem, sem z toho na vážkách, četla sem v mnoha diskuzích, že pokud čárka není zbarvená do růžova může to být jen jaká si ryska, nemám s tím bohužel velké zkušenosti.. Děkuji za odpověď 🙂

norna
20. pro 2017

@jesua ahoj myslim si ze test je negativni...nic nevidim maximalne tak skoro neviditelnou rysku ktere jsem na tehu testech taky mívala...ale treba nekdo bude mit jiny nazor...😉

jesua
20. pro 2017

No uvidíme za pár dní každopádně moc děkuji 🙂

norna
20. pro 2017

@jesua jo jo jsem zvedava 🙂 drzim palecky😉

lucccinek
20. pro 2017

@cert..ova gratuluji 🙂

dailik
20. pro 2017

@jesua Ahoj,ja jsem mela prvni testy taky skoro neviditelne a ted naskocila takhle.Ale uz druhy den spinim ,tak poradne nevim,jak to bude dal.Jsem 9.den po ketu.Tak vydrz,za 2 dny musi silit🙂

cert..ova
20. pro 2017

Holky dekuju, tak to tam tedy je, ale bricho boli jako na ms.vim, ze je to normal, ale ty strachy😂

jesua
20. pro 2017

@dailik ahoj, snad to ty dva dny nějak zvládnu pořád sleduju ty testy jak šílená, moc bych si miminko přála 🙂 a snad to bude u tebe v pořádku držím pěsti!! 🙂 👍

vissper
20. pro 2017

@cert..ova sice jsou obě fotky Hodně rozmazané, slevy obě pozitivní. Velká gratulace 😉🌞

petramag
21. pro 2017

Ahoj tak uz sa mozem aj ja pochvalit 🙂... palickovy test mi vysiel 2dni pred ms a ten digitqlny som si robila vcera.

dyslovka
21. pro 2017

@jesua : ja tam teda take nic nevidim, ale vim, jak je nekdy tezke to vyfotit 😒 kazdopadne, pokud je tam, kde sponka, tak mi to prijde trochu daleko?

cert..ova
21. pro 2017

Ahoj holky, tak dalsiii😍

lucccinek
21. pro 2017

@cert..ova gratuluji ;)

laura7279
22. pro 2017

@vapka děkuji ❤

kockakacka
22. pro 2017

11 DPO odpoledne 12DPO rano a 13DPO rano

alexkisss
22. pro 2017

Zdravím dámy tak dnes s dělány testik na foto jde špatně vidět jinak je tam druha čárka

janajens
22. pro 2017

@kockakacka kocko Jen tak dal

deli_lah
22. pro 2017

@alexkisss zrovna jsem chtela psat, ze nic nevidim, ale tak ja si asi zajdu pro nove bryle, pro jistotu 🙂 pokud ji tam vidite, tak tam asi bude.

spejsek
22. pro 2017

@alexkisss je tam, ja ji vidim🙂

alexkisss
22. pro 2017

@spejsek taky ji tam vidím a je silnější než pred dvěma dny fotak to taky nevyfoti pořádně další testik udělám az ve stredu

beruda
22. pro 2017

@deli_lah
@alexkisss
já jí taky nevidím, ale držím palce

jeanne_g
22. pro 2017

@alexkisss Zvětšila jsem a dušíka vidím. Ať sili❤

rianka001
22. pro 2017

@alexkisss Ano, také ho vidím po zvětšení. Krásná zpráva!

alexkisss
22. pro 2017

Dekuji moc

ivorys
24. pro 2017

Tak se opět hlásím...začala jsem špinit a raději jsem jela na pohotovost. Na utz nebylo nic vidět, měla bych být 5+2tt. Vzali mi krev a Hcg bylo 666. Doktorovi se to nezdálo, zítra opět odběry a utz a asi si tam poležím s podezřením na mimodložní 😢 Myslíte, že jsou ty hodnoty opravdu nízké? Všude jsem četla že je to různé ale už si nedávám žádné naděje a počítám s nějhorším... ☹