icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
baketka
Autor odpověď smazal
biedronca
21. črc 2018

@baketka vidim, a to je uz krasna druha carka. Zkus ale i tak lepší nerozmazané foto.

baketka
21. črc 2018

@biedronca ja bych hrozne rada, ale mobil mi to nejak lip nebere :/...

baketka
Autor odpověď smazal
biedronca
21. črc 2018

@baketka je to krasne 🙂 ted uz lepší foto.

baketka
21. črc 2018

@biedronca děkuji, mela sem dvakrat biochemko, tak doufam, ze uz to ted dotahneme az do zdarneho konce 💪

biedronca
21. črc 2018

@baketka a víš hodnoty a který den po ovulaci to byl, pri tom biochemickém? ja zrovna asi taky to tak budu mit :(

baketka
21. črc 2018

@biedronca hodnoty nevim :/, ale dostala sem mezi 18-21dpo ms, test mi silil, ale nikdy nebyla druha carka stejne silna jako kontrolni a carku jako mam dnes sem mela treba 15dpo az...ale dokud nemas menstruaci, tak ver, ze to dopadne dobre! Kolik si dpo?

biedronca
21. črc 2018

@baketka dnes jsem 18dpo.
HCG 15 dpo bylo jen 32, a Vcera tj 17dpo bylo 50, takze sice roste, ale nezdvojnasobuje se... coz by asi svedcilo o tom biochemickem. V pondeli jdu na UZ a krev, na UZ nic videt nepůjde a tak krev vlastne rozhodne.
Nejhorší je, ze o den pozdeji tj. v utery odlétame do Turecka, takze kdyby to nemelo vyjit, tam se mi to rozjede :(
Po roce a půl snažení, po 1 potratu ..... :(

baketka
21. črc 2018

@biedronca me ta hodnota neprijde uplne spatna teda, skoro dvojnasobek to je 🙂, uvidis v pondeli, moc drzim pesti

baketka
Autor odpověď smazal
ettie
26. črc 2018

@baketka tfuj tfuj ♡ moj dnes tiez podobne vyzeral, tiez 16 dpo, tak snad bude silit a vidime sa v dubnovkach ♡

baketka
26. črc 2018

@ettie dekuji a moc drzim pesti! Kdy se chystas k Dr?

ettie
26. črc 2018

@baketka dakujem, napodobne ♡
no ja som po 3 potratoch/biochemickych za 2 roky takze mam duphaston este z kvetna. Ale buduci tyzden v piatok mam poslednu davku. Ms mala.prist len vcera ale oproti inym tehu mi pride ze ciarky silneju tak snad.. este stale ma chyta stres a panika aby to neskoncilo este. Ale v utorok alebo v stredu pojdem aj kvoli tomu duphastonu. Manzel pride az v pondelok zo 14 dnovky tak zatial nkto nic netusi, snad to nezakriknem teda a bude tentoraz vsetko ok dokonca

baketka
26. črc 2018

@ettie Moc drzim pesti a naprosto te chapu! Mam to podobne...

ettie
26. črc 2018

@baketka a ty kedy ides k dr?
Tak snad budeme obe v aprili, teda ja uz asi v marci kvoli planovanej sekcii, pridavat fotky nasich drobcov ♡ tfuj,tfuj nech nam to vyjde do uspesneho konca...

baketka
27. črc 2018

@ettie ja budu v pondeli volat a uvidim, kdy me pozve..

ettie
27. črc 2018

@baketka tak drzim palce ;)

obla
1. srp 2018

Dr. Max dnes 9. DPO, 30. DC (ne z ranní moči)
Co myslíte?

corry21
1. srp 2018

@obla ja tam něco vidím, ale prý je teď dr max celkem nespolehlivy, tak uvidíš jestli bude silit 🙂

obla
1. srp 2018

@corry21 no, právě .. bylo to v limitu. Ale mám obavu, že to byl jen falešňák.

baketka
1. srp 2018

@obla taky vidim, dyz pozejtri bude silnejsi tak to neni falesnak ;)

obla
1. srp 2018

@baketka děkuji, budu doufat. Nejsem lovkyně duchů, ale je mi všelijak .. hlavně hodně prsa i podbřišek. Ale to může být i k MS.. Tak jen tajně doufat.

baketka
1. srp 2018

@obla mela sem stejny priznaky a taky sem mevydrzela ;), drzim pesti.

obla
1. srp 2018

@baketka díky moc ! Dopadlo to u Tebe dobře?

baketka
1. srp 2018

@obla no sem 22dpo dnes a hcg bylo 17dpo pres 2000, tak snad to dobre dopadne! 🙂

obla
1. srp 2018

@baketka jeeee, tak to je príma ! Gratuluju ! ♥️

vendelinka08
1. srp 2018

@baketka a bylo na utz uz neco videt? Nebo ti ho nedelali...

baketka
1. srp 2018

@vendelinka08 ja jdu az v pondeli 🙂

simanov
1. srp 2018

Holky co myslíte,je tam duch?Dekuji