Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimaminkas89 ahoj pokud nepřijde zkus zítra udělat digitální test je nejspolehlivější mě ukázal 16dpo dva dny po ms +2-3.Tak myslím že to zkus a uvidíš,ale myslím že je to tam.
@milujicimaminkas89 myslim, ze jo..drzim palce
@simanov dám vědět 😊
@michaelara Toto je normální pozitivní test. Síla mi přijde normální.
@ocetnicek myslíš, že je to ok?
@dasenka12018 řekla bych,kort na tom prostředním..nějaký náznak ducha vidím
@simanov Já vim, že je člověk uplně zblbej když po miminku touží. Ale MS se mi skoro nikdy neopožďuje a hrozně mě bolí prsa, záda a píchá mě v podbřišku..Na druhou stranu si řikám, že by snad už mělo být na testu něco vidět..Asi bude nejlepší testovat za 2 dny a uvidíme..Akorát to jen vydržet 😀🙈
@dasenka12018 jojo...když ty testy dělají i ty tzv. falešný duchy po limitu..Některý holky píšou..že i s tím po limitním duchem byly opravdu těhotné..U mně ne,už kolikrát falešný duch,po limitu...Držím palce, písni pak..Já doufám,že mi zítra MS nedorazí..
@michaelara to je prave to, me by treba byval stacil ten test jeden..takze bych mela o strach z "nesilici" carky mene..
@simanov Děkuji moc. Také držím palce. To čekání je vždycky nejhorší! Ale musíme věřit 🙂
@dasenka12018 Jsou tam, pidi ale jsou 🙂
@modrypitrisek
@dasenka12018 tak já nevím tedka sem si dělala Clearblue.. Co myslíte?
@dasenka12018 pozitivní 👍
@moly001 nejak tomu nemuzu uvěřit, tak tedka se modlit aby MS nedorazila se zpožděním 😊❤️
@dasenka12018 držím pěsti, ať to dopadne😉
@dasenka12018 Držím pěsti! 😊
@michaelara to je krásně pozitivní test 🙂
@dvojka moc dekuju 😊
nemáš zač, já tobě moc gratuluju 🙂
takhle potitivní test jsem měla až nějaký desátý den po vynechání MS 😀
@
@dvojka ja jsem 2dny po termínu ms 😊Oni je tohle těhotenství,, speciální,, o to větší radost mám, ze to vyslo 🍀
@kometacka no jasně pozitivní 😊