Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@smisek2011 sílí krásně 🤗😍
@lenulinka10 ano musím koupit ještě nějaký test
@smisek2011 za chvíli to budou krásné silné // čárky. Nejlepší je dělat od jedné značky ať vidíš rozdil jak sílí.
@lenulinka10 ano objednala jsem další stejné 😀 snad přijdou rychle
ahoj kolik dni mas zpožděni
@zdenka2481983 asi 4 dny dnes clearblue ukázal 1-2 a u dr. Na ultrazvuku jsem 4+3
to je krasny moc gratuluji 🙂👶
@smisek2011 moc vám to přeji!!!
@radus22 dekujiii
@smisek2011 moc.gratuluji...Tez jste se pokouseli dlouho vid?Vim,ze jsi davala uz vicekrat foto testu atd...Tak snad i ja brzy budu mit takovy test..Gratuluji a zdrave miminko preji 😊
@simanov když to budu počítat od prvního potratu tak tři roky... Stále nemáme vyhráno 😉 toto je jen ten milý zacatek 😀
@simanov jinak já pila maliník kontryhel kyselina listová a manžel Maca vitamíny
@smisek2011 krásný. Mooc gratuluji 🤗
@lenulinka10 dekujiii
@zdenka2481983 pěkná a do růžova. Mela by sílit 😉 vypadá hodně dobře
@zdenka2481983 to je citlivost 25vid.Vypada to hezky zkus koupit 10ku mamatest tam by ti to melo ukázat mnohem víc.
@zdenka2481983 aby byly všechny falešně pozitivní je nesmysl,takze to vidím velmi nadějně.At sílí ❤️
@zdenka2481983 takhle jsem to měla i já zkoušela jsem 2 různé testy a jsem teď 24+5.Takze to vypadá hodně dobře držím moc moc palce.Moje byli ty testy takový a to jsem byla 9dpo 5 dnů před ms a jsem jsem tam pidi duchy
@zdenka2481983 vypadají nadějně tak ať silii... Jinak doporučuji dělat jen testy jedné značky ať pak. Nejsi nervozní že ti nezesílí dobře
Holky dekuji jsem zvedava den do ms snazime se 8 let tak by to bylo super mam dcerku 8 letou tak snad to vijde moc dekuji za podporu
Jaky ste měli vy testy 1 denpred menstruaci
@zdenka2481983 pokud jsem byla těhotná, čárka se barvila v limitu, i když byla sotva viditelná. Já to vidím dobře 😍
@zdenka2481983 já měla od dr. Max lady max testy
@zdenka2481983 tento je den před ms

Horní včera večer spodní dnes vecer