Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@vapka to bude dobrý uvidíš🙂 Já když byla na gynde tak jsem byla tak nějak jako ty a taky byla vidět jen tečka, o pár dni později už krásný bazének a o pár dalších dní plod🙂 držím palečky
@monikavitezslav ne ne 5dc je od začátku ms, 1dc je, když ti začne ms
@tynulkaxix jéé bazének, to jsem ještě neslyšela 😀 Jj, jen jsem trošku nervózní, ale děkuji 😀
@vapka takhle tomu říkala Mudra😀 a mě se to libi😀
@tynulkaxix to mě právě také 😀
@vapka jsi hodná, ale nemam žádné příznaky, ani duchy.... Myslim ty pravý duchy, co nedělá mametest i z vody. (Většinou kanálky se zvýrazní).
Dnes už 12/DPO a úplně bílo
Myslim si, že už nic nebude... Kdybych neměla nidační krvácení, tak bych asi tolik ani nedoufala... Ale to mně trosicku nadchlo, že se fakt něco deje a mimi se zavrtává. Bohužel asi se neudrželo...
Uvidime v úterý jak přijde MS.
@monikavitezslav ahoj mrcha došla?☹
@vapka Moc gratuluju 😵
@vapka ja si to nějak nevybavuji. Ale myslim si, že jsem snad neměla ani žádné jiné příznaky. Těhotenství jsem na sobě u prvního vůbec nepoznala...
Pnutí v prsach mám každý cyklus. Někdy víc někdy míň... Bolest břicha na nějaké straně to taky občas.. Takže se necitim těhotná...
Uvidime... Diky
@romelia Ahoj. No u doktora jsem byla 42 DC (po trech pozitivnich testech a dle mych vypoctu 7tt) a nic na utz nevidel, jen zvetsenou sliznici. 😒 Vzal mi krev (strda vecer) a vysledek je pozitivni (pocatek tehotenstvi), hodnota 332. Rekl mi, ze mam prijit na kontrolu zase ve stredu. Nevydrzela sem to a v patek rano (44 DC) si zasla na krev (jako samoplatce). Vysledek opet pozitivni s hodnotou 754,5! Nechci si nic namlouvat, ale doufam, ze k ovu tedy doslo pozdeji (nepoznam to a ovu testy jsem nedelala), ze to je zacatek prosperujiciho tehu, ze hodnota bude porad stoupat a ve stredu uz neco bude videt na utz. 😅 Jinak se citim dobre, resp porad stejne jako predtim a jsem den ode dne nervoznejsi, aby mi prosperujici tehu potvrdil..
@padly_andel děkuji 😀
@milujicimamina ahoj jho slečna mrcha došla. Buď clostik od příštího cyklu zabere nebo ne?, ale u mladšího si pamatuji ze sem to brala až po ms. Tak uvidime co řekne zitra doktor
@zuzinka2323 Gratulace 🙂)
@bublinka20 nic moc ještě na sobě nepocituji
@zuzinka2323 TO příjde,uvidíš 🙂 kolikátý den po vynechání jsi testovala?🙂
@bublinka20 ano, mela jsem a mam doted🙂.
Ze zacatku kremovity, ted takovy vodnatejsi

@vapka krásný... Kolikaty den od MS? Nebo od OVU ?
Jsi jasně těhotná, gratuluji moc...