Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

tak u mě to těhu asi nebude, v pátek byl slabý duch a dnes ráno tam nebylo nic ☹ zpoždění mám 3 dny, je možné, že by čárka se objevila déle nebo už je to pryč?
Ahojky holky , snad se nebudete zlobit , ale zůstalo mi 10 ovulacnich testu , dva clearblue těhotenské testy, takže neřešíte žádné duchy a cely čaj podle Ludmily Mojzisove a dva rozbalene na podporu početí . Nám se nakonec podařilo po pití cajiku a ovu testech hned na první pokus a to máme první dítě po IVF. Tak mi to tu jen leží , prodala bych to za 300Kc vsechno nebo za něco pro miminko. Nemam to bohužel komu přenechat .
Dnes výsledky. HCG v krvi je. V pátek naměřeno 125. Dnes další odběr.....snad to pěkně poroste. 🙂
Ahoj holky, přikládám moje duchaření, v pondělí jsem byla u doktora a viděl tam jen malinký váček, tak že prý možná to vidí na 4+, podle MS bych měla být 8+1, ale kojím a mám delší cykly. Jediné co mě trápí je, že to dost pomalu sílí, u prvního těhotenství to bylo 5 dní od ducha k dálnici a teď nic. Kontrolu mám za tři týdny.
@mymetka bohužel jsem shodou okolností příklad toho, jak mamatest dělá falešné duchy a to pořádné - resp. se ukazuje ta ryska pro barvu, ale v takové intenzitě, že ji lze považovat za ducha 🙄 🙄 Už mi to po dva cykly takto vypeklo a já měla falešné naděje...teď už jsem je spotřebovala a mamatest už NIKDY!!! jo a pozor na GRAVITEST, to je úplně to samý!

@anita666 to musí byt nervy.Hlavne ať nám to vyjde.Preji hodně štěstí. ☺