Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@misutkakosutka jinak ms přichází tak 31-33 den
@milujicimamina myslíš? já jsem si myslela,že ten první je vadnej tak jsem zkusila jinej a tam se objevila hezky no zatím to neřeknu ani manželovi, akorát zrovna,když jsem se dala do hubnutí tak přošlo snad mimi 🙂 no holt budu metráková těhulka
@misutkakosutka co to máš za značky?
@kolmenka mám je vyfocené v mé bloku ten s duchem je cemio,ale u toho druhého nevím název, krabičku nemám už doma
zatím tomu nebudu věřit, počkám na ráno a udělám ranní test
@misutkakosutka určíte 🙂
@misutkakosutka děkuji a gratuluji
@kolmenka díky, ale gratulace budu příjimat až po prohlídce od doktora 🙂
@misutkakosutka předběžná gratulace 😉
@medinka13 akorát to budu muset říct manželovi do soboty,jelikož jedeme na bál a tam se hodně pije tak mu to budu muset říct, že pít bude on
@misutkakosutka ono to s tou vahou nebude tak hrozne. U nas silnejsich ta vaha behem tehu tak rapudne nestoupa. Ja za 3 mesice rodim a zatim mam nahore 3 kg a to jim uplne vsechno na co mam chut a v jakoukoliv hodinu 🙂 drzim palce at carka sily.
@viovka děkuji a tobě držím palce ať je porod co nejhladší 🙂 tak oni mě stejně budou hlídat s tlakem, jsem nervák a u doktora mám 140(80 a doma taj 128)75 ale ikdyby to mímo za to stojí 🙂
ahojky děvčata, tak jsem si ráno dělala ten modrý test co včera a čárka vyšla stejně jako ta odpolední tak snad to bude v pohdě, za jak dlouho je dobré testovat?
@misutkakosutka hcg sili obden. Kazdy den nema smysl testovat. Takze zkus zase zitra nebo pozitri😉
@misutkakosutka minimálně ob den 🙂 jen se ujistím, co je to za testy? a kolik jsi DPO? 🙂
@pekkaa asi ho zkusím až v pátek 🙂, občas mě bolí v podbřišku tak snad je to normální 🙂
@misutkakosutka jukni do mého blogu, jsou tam vyfocené - ten duch byl u cemio
@nordjane jukni do mého blogu, jsou tam vyfocené - ten duch byl u cemio 🙂 jinak dnes jsem 34 DC a pozitivní ovulační test jsem měla 22dc takžže dneska jsem 12dpo zhruba
@misutkakosutka jj, to pobolivani je normalni.
Tak drzim palce at se mimi drzi!! Urcite bude silit😉
@pekkaa děkuji, doufám ,že to bude v pohodě, ještě se tě zeptám za jak dlouho je dobré volat na gyndu?
@misutkakosutka pockej si na dalnice. Az budes mit carky zhruba stejne silne.. A pak si klidne zavolej a oni si te objednaji. Pravdepodobne te objednaji na nejaky 7. tyden tehotenstvi (od posledni ms)
@misutkakosutka tak 12 DPO bych ještě vydržela... Ještě alespoň dva dny a nebo testnout zítra klidně k večeru (doktormaxem) 🙂 Ono ty mamatesty jsou poslední dobou vadné a bohužel jsem slyšela i na ty cemio... Nekdy je vada, že ukazují falešně pozitivně, jindy falešně negativně a i jsem se setkala, že ukazují opravdu pozitivně (těhotná žena je), ale vůbec nesílí ☹ Takže určitě zkusit jinou značku 🙂 Pokud byla ovu 22DC, standardně luteální fáze probíhá 14 dní,někdo má i kratší. Od 16 dní už to značí "většinou" těhotenství 🙂
@misutkakosutka a jinak souhlasim s @nordjane. Zkus radsi i jiny test. Idealne dr. Max
@pekkaa oki uvidim co mi ukáže ten test v pátek, pak už stejně jiné nemam tak koupím kdyžtak toho maxe 🙂
Holky drzte pesti na ráno jsem ssi 10dpo zitra příznaky mam jak jinak všech ny 😀
Kdyz udelam test ted tam nic nebude ze? Az ráno
@milujicimamina dnes ani nic nebude... Ale uprimne bych počkala minimálně do neděle 🙂
@nordjane to nevydrziiim kdyz vidim tady ty carky 9-10 dpo 😁
@milujicimamina pokud z toho nebudes hned nestastna kdyz tam dneska jeste nic nenajdes a nebude ti to vadit tak klidne zkus. Ale pokud chces mit jistotu, tak radsi pockej🙂

@misutkakosutka krása nepřijde 🙂