Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@slunicko156 myslím ze to bude miminko
@milujicimamina tak jak to dnes vypadá? 🙂
@slunicko156 taky si myslím,že to bude miminko 🙂
@princezsverunka věřím v to 😇
@slunicko156 v co?🙂)
@princezsverunka no že to bude miminko
@slunicko156 jako na tom moji testu?nebo na slecny-pani? U ni je to jasný to bude miminko🙂)))
@princezsverunka myslím na tom mojem testu, jak jsem příkladala foto 🙂
@slunicko156 aha me to nedoslo;:D jsem se nepodivala na co reagujes..promin
@princezsverunka v pohode 🙂
@pospis a mas zpoždění?🙂)vypadá ze tam bude
@juliemichal hodnota hcg 0,5
@milujicimamina ach jo,takže negativní? ☹ kolik jsi vlastně DPO? ☹
@juliemichal uz ani nevim ve středu by mela ms dorazit
@milujicimamina ach jo tak snad nedorazí a ještě bylo brzo na krev ☹ nechápu fakt ty tvé těhu testy ☹ nebo únor je náš 🙂 já teď po tom čištění si zkouším dělat ovu testy a měřit BT abych věděla zda po tom potratu mi tělo funguje a v únoru po ms se do toho pustíme po hlavě 🙂 takže doufám,že únor bude náš jak tvůj tak i můj 🙂
@milujicimamina a jak jste zjistila tu hodnotu hcg?
@milujicimamina a kolik by měla hodnota hcg být aby potvrdila těhotenství?
Jinak si muzete udělat i krevní tehotensky test doma... Je mnohem přesnější než ty z moci...
A kdy se chodí poprvé na ultrazvuk? Respektive v kolikátém týdnu je něco vidět a dostanete snímek?
@juliemichal nechapu to mam zvysene lymfocity to vubec nevim co je
@slunicko156 me bylo dnes hodně zle , hodnota 3 tydny 0-5 atd nekde byla tabulka zkusim najít
@milujicimamina no tak to taky vůbec nevím co je ☹ takže jsi skončila na pohotovosti? ☹ a jinak lymfocity mám taky na hraně.
@juliemichal je to asi imunita nebo co kazdopadne bl e je mi hrozne :( a ten mamatest me fakt dorazil
@juliemichal je to asi imunita nebo co kazdopadne bl e je mi hrozne :( a ten mamatest me fakt dorazil
@juliemichal

@gepe zaujaloe to proto, ze jsem na tom stejne :-/ akorat jen 2x, vysetreni mame za sebou, uvidime zda na neco prijdou.... tak preji na priste hodne stesti!!