Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@limarka gratuluji🙂) jaký pak to je test?
@princezsverunka Mně vždycky pepino ukázal dobře.. Zkus ranní moč..
@medinka13 už nemám :D myslela jsem si ze by to mohlo dneska ukázat když v neděli se ukázala mala čárka ale nic.pockam do MS(patka
@princezsverunka když to vydržíš 😀 přeji ti, ať nedojde 😉
@medinka13 no počítám ze spis to byl omyl v tu sobotu...někdo říká ze před MS malo kdy se ukáže ale když se dívám tak hodně tu maji pozitivní....bude muset celek týden nebude čas kupovat :D ale děkuji
@princezsverunka právě jsem taky měla viditelnou čárku před ms, a to bylo myslím kolem 7 dní před..
@medinka13 a pak?kdy jsi testovala?tady je ta ze soboty
@princezsverunka zkus Dr.Maxe, jsou teď dle mého názoru nejspolehlivější, držím palce
zkusim lepsi fotku
@michaelapfeiferova dekuji moc
@monikavitezslav monci a ty tam neco vidiiis v realu ?? Mas dost spatne fotky...takze nejlepsi sudi je tve oko.
@princezsverunka pak myslím asi za 3, 4 dny a pak už jsem pádila na krev..
Ahojky, dnes jsem 42dc. Obvykle tak 31-34, ještě jsem nesebrala odvahu na TT . Takže dnes poprvé budu testovat tak jsem zvědavá.🙂)
petiiiska; děkuji vypadá to nadějně zatím MS nikde ...🙂
@princezsverunka mamatest, bohužel u nás v lékárně nemají jinou značku. Tak si budu dělat ještě zítra z ranní a doufám, že zesílí ☺
@limarka budu držet palecky já budu testovat az nedojde MS protože mi tesla vysel negativní z večerní moce
@medinka13 díky, ale možná není k čemu, dnes jsem zkoušela jiný test, z ranní moči - a nic. Myslím si, že to byl klasicky falešný duch. Ten test s tou slabou čárkou je totiž mama test ☹ do víkendu se testovat nebudu, nemá to cenu..
@tease ja to teda jako plany poplach nevidim ale zkus testnout za dva dny drzim palecky.
@monikavitezslav koukala jsem na tvoje taky jsi měla pekne duchy a nakonec to vyšlo vid?

@limarka @cocochanel85 gratuluji holky 🙂