Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@helca74 tento
@michaelapfeiferova jj chápeš to naprostou spravne. Vidíš tedy dvě jako ja....nejsem tedy magor?
@michaelapfeiferova jj ten
@helca74 vidim tam ducha uplne stejne jako ty 🙂 Ale zitra kdyz se otestujes by si mela byt uz presvedcenejsi - pac by mel byt silnejsi zas o neco vic 🙂
@michaelapfeiferova no to se úplne bojim. . 😊😊. Koupila bych digitální ale tady vyjdou testy priserne draze. Ale určíte zizra zkusím obycejny.
@helca74 Ja vim...o to to mas "snazsi" oproti nam tady v ČR pac ja osobne byla schopna do te lekarny jit 2x za den abych se opravdu presvedcila kde je pravda 😀 Takze te mine to silenstvi a budou ti opravdu stacit dva. Hlavne zadnou paniku a ani jasot...k mudr opravdu ve vhodny cas aby si tam nebyla zbytecne brzy (jako ja a nebylo nic videt) 🙂
@michaelapfeiferova kdy jsi byla u doktorky a nebylo nic vidět?
@michaelapfeiferova já jdu v úterý a měla bych být asi 6+2 tak jsem zvědavá
Byla jsem cca ve 4+5 ale nebyl tam ani vacek. TT byl pozitivni... dost me to rozhazelo ...a za 3 tydny na kontrole uz vse OK 🙂
@michaelapfeiferova no já jdu teď v úterý asi 6+2 doufám ze něco uvidím, byla jsem před 2 týdny a ještě nic nebylo no..
@slunicko156 snad urco uz by melo byt videt a pokud ne- tak se nestresuj 😀 nema to cenu 😀 nektere vidi miminko na UZ (neboli aspon vscek) i driv a hold nektere se to schovava. Ja jen vim ze me to rozesmutnilo ☹
@michaelapfeiferova to chápu, ja za ty dva týdny co čekám na t kontrolu, tak nemyslím na nic jiného, pořád se mi o tom zdá, ale myslím pozitivně a věřím, že tam bude 🙂
@lucaa je tam slaba carka... tak za 3-4 dny bude pekna dalnice 🙂 Gratuluji 🙂 jasne videt ... sice je slaba ale o zadneho ducha se nejedna 🙂
myslis bibi...no me teda boli bricho jak když to mam dostat...coz by mělo byt po ci ut....
je to dr.max,tak ten by snad duchy delat nemusel....no budu doufat:o)))uz jsem po jednom mimodeloznim...brali mi vejcovod...do toho endometrióza...tak snad...jak ted vidim zprávy a snažíme se dlouho...tak si rikam....ze když uz je ten vir zika...ze urco budu v tom...to je proste ironie....at se mam zas ceho bat 🙂
oki...zkusim urco 😉
@lucaa https://www.modrykonik.cz/blog/bibinka2208/mess... mrkni jak ja mela malicke carky a jaka dalnice pak vznikla 🙂 😉
diky holky 😉 🙂
@bibinka2208 hezkyyy 🙂 diky za podporu....
@lucaa ahoj projevovalo se nějak to mimodelozni tehotenstvi? Jen mě to zajímá 🙂
@slunicko156 Ahoj...no ze začátku nic a když jsem byla asi v třetím tydnu tak strašný bolesti z ničeho nic. ...nemohla jsem se bolestí ani narovnat a byla jsem bila jak stěna. ...tak se jelo. ...tehu testy mi nesilili. ..a v nemocnici mi pak naměřili cca ve třetím týdnu 1000hcg. .. .
Vim,ze tu hodne zkousite Clear Blue digitalni,taky jsem si ho ted naposled koupila,aby mela dusicka pokoj,ze jsem ho zkusila,ale testovala jsem i s "okynkovymi" testy ClearBlue a jsou teda super,hlavne to okenko je pruhledne,takze pripadna carka je tam hezky videt.A neni tak drahy jako ten digitalni.

@helca74 a jak psala riga - druhy je velejemny a je vedle te jakoby zdvojene carky 😉