Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@mami29 no doufam bolest je to hrozne divna
@mami29 fakt vaham jestli to neni ovulace
@milujicimamina já měla ovulace silene protrpene. Bolest podbriskem, bolest prsou.
@benny7 jj boli me vzdy prsa a ted nic ale spodek hrozne moc :( mame teda posnazeno si myyslim poradne :D ale stve ze teda budu 1 doo a ne jak jsem si myslela dnes 5 😠
Ahoj holky, tak jsem volala na gyndu a v pondělí jdu na kontrolu. To budu podle poslední MS nějaký 6tt. Tak jsem zvědavá.
ale tohle by byl asi sakra duch...na mama testu skoro nic...tohle je 25 a mama 10...tak jsem zmatena... 🙂
@lucaa já jsem měla falešného na tom benu ružovou , a mě dělají zas falešné mamatesty co máš z toho :D třbe aj eten tvuj platný 🙂
@milujicimamina takhle ruzovou?
@milujicimamina me uz to zacina pripadat jak velky bysnys z téma testama....hodi ti to ducha...tak testuješ a testuješ aby bylo jasno.... 🙂
@lucaa jojo mám to na blogu je to tam min vidět než byl ve skutečnosti ☹
@lucaa no hlavně mamatesty protože podle těch jsem regulérně těhotná pořád 🙂
@lucaa ale neříkám že je falešný! to ne zkus ho udělat ještě zítra nebo po dvou dnech 🙂 já si pak udělala další a ten byl bílý
@milujicimamina jj zkusim....vezmu dr.maxe jak na zacatku a hotovo 🙂 😉
@lucaa zkus určitě já už jiné taky nekoupim včera jsme počurala mamatest jen pro zkoušku a jsem co? těhotná .D
@milujicimamina dneska uz se vari fakt na vsem.....
Úplně mě desite holky, jakože můžu mit 4 pozitivní testy (2mama a 2 Maxe) a nemusím být tehona? ??
ale to vis ze jsme....jen me prekvapuje,ze každý test to ma jinak,ikdyz jsou s citlivosti 10....benny...my jsme se snad uz domluvily nad tim rijnovym rozplyvanim ne? 😀
Dobře 😂😉 veřím ti 😉😘
Holky, víte čemu se říká říjnové rozplývání? Mám 16m syna, narodil se 9.10. a teď pokud jsem opravdu těhotná vychází termín na 11.10. 😀
Holky, co máme // nepřesuneme se do nějaké své diskuze čekatelek na říjnové miminka? 🙂 Můžeme si tak zkrátit čas na čekání na kontrolu a potvrzení těhu 😉
@benny7 jak je na maxovi je to jasné🙂
ok,valím teď do práce, jen to po mě chce nějaké 2 moderátory 😀 No, moc tomu tady nerozumím, ale přihlaste se,kdo chce pomáhat, jde asi o vedení stránky či co.... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@milujicimamina Pokud byla ovu 8-9dc tak teď jsi cca 5dpo takže by to mohlo být k hnízdění.