Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@jarmarca me delal, po limitu ale me porad takže dle me se nerid 😀
@milujicimamina ahojky jakpak se máš a co u tebe nového? 🙂
@juliemichal no nic jsem 5-8 dni predcms asi nachlazena teplota, co ty?
@juliemichal
@jarmarca to je material ze :D
@milujicimamina no já jsem měla včera a předevčírem teplotu 38,6 ale jinak nic mi není,ale chytla jsem to od Dády.dnes jsem teplotu taky měla a teď to už je ok 😀 jinak jsem dnes 3DC a zítra určitě budu mít úplně po ms 😀 dnes už došpiňuji jinak co testíky?
@juliemichal nedelala jsem mam maxe mozna ráno zkusím, ale nic mi uz neni blesti odeznely ani prsa neboli
@milujicimamina tak možná ráno budeš krásně překvapená 🙂 moc bych ti to přála 🙂 už jedná s nás to musí prolomit konečně 😀
@juliemichal ja si nemyslim prave, proto se mi ho ani nechce dělat, kdyz mi nic není od toho špinění je to teprve 8 dni
@jarmarca az se stydím 🙂
@wendywerusacek Zkuste se zeptat a uvidíte, já měla práci, která ve všem porušovala pravidla pro práci těhotných, jinou pozici můj šéf neměl a tak jsem od 3. měsíce byla na neschopence.
@milujicimamina aha takže to by jsi dnes mohla být teda 7-8DPO,že?tak to je asi brzo ještě na testík.
@juliemichal holky maji uz 9 pekne tak uvidim jestli vydržím 😀
@milujicimamina tak to ano to mají 🙂 no tak se teda těším na zítřejší testík 🙂
@juliemichal pisnu 🙂 byl by to snad zázrak
@milujicimamina ale krásný a já ti to moc přeji 🙂
@jarmarca nebyla ale zvedle ho nemam hormonalni profil mi vyšel ok
@juliemichal dekuji zlatíčko 🙂
@milujicimamina není vůbec za co sluníčko 🙂
No trochu mám strach, trochu mě bolí v podbřišku.
@marcelva pěkný je tak snad bude vsecv pořádku

@domca89 pan doktor mi rekl jak se budu citit ale spis bych mela byt doma a odpocivat.Jsem tam jen brigadne tak by to snad slo?uvidime