Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@tease tak jsem byla na pohotovosti spinila jsem s troskou krve mimi porad je tam kde ma byt dostala jsem utrogestan uzivat 10dni kdyby neprestalo spineni tak okamzite na gyndu
@wendywerusacek ja ti to rikala ze je to normalni 🙂 Hlavni ze to dobre dopadlo 🙂
Holky nezoufejte. Já už taky myslela, že se zase nepovede a ejhle je to tu. Vím že u každé je to jiné, ale mě kdyby nebolelo v podbřišku, neměla pořád hlad, skoro týden v obličeji zarudlá a duch na testu, tak ani nevím, že se zadařilo.
@wendywerusacek tak skvela zprava 🙂 a nerekli cim to muze byt vid? no nastesti ja krev nemam ale uz aby byl ten patek jsem zvedava na ultrazvuk
Já bych počkala aspon do 6 ukončeného týdne, jinak tam toho moc nikdo neuvádá na UZ
@katherinka33 každý dr. Te objedná jinak tak zavolej oni se zeptají kdy byla poslední ms a kolik dní meskas a podle toho si tě objednaji
Já šla hned a u doktora mi řekli, že stejně ještě nic neuvidí, ať přijdu za měsíc, tj. v 7 TT. Ale rovnou mě objednali. Zkusila bych tam zavolat 🙂
@katherinka33 já šla hned druhý den, co jsem to zjistila a byla jsem dle PM 5.týden, ale reálně to byl spíš 4. týden, protože ovulaci mám déle než v půlce cyklu. Opravdu ještě neviděl nic určitého, ale zkouknul sliznici a prostředí v děloze, graf bazální teploty a řekl, že podle všeho těhotná jsem. Ale potvrdil mi to na 100 procent až za 14 dní na kontrole 😉 Hlavně ať je vše v pořádku 🙂
@katherinka33 Já tam jela hned par dni po vynechání ms a pozitivním tt 😊 dr me prohlédl a řekl že se jedna o počínající těhotenství a příští týden ze mam přijít na ultrazvuk. Byl vidět váček a za další týden už bilo srdicko 😊 a to jsme byli podle dr o týden mladší 😊
Ahojky tak navrat od mudr. Stim ze ovulace asi byla zpzdena tehu jw pocinajici nicmene neodpovida tydnu vzal krev po 15hodine si mam zavolat tak uvidime.
@milujicimamina sam rikal ze tam neco je ale ke to pry blbe videt hodne malicke. Jsem dost napnuta.
Tak holky hcg v krvi 29. Coz nechape ani mudr ani ja protoze na utz skoro nic nebylo. Tal ja nevim pry kdyz to neprijde ms do stredy tak mam prijit.
@monikavitezslav nevím jak to je u vás, ale u nás je hcg 29 stále negativní... pokud to špinění bylo teprve uhnizďování, pak je takový výsledek možný 🙂

Ahoj, tak dávám další foto. Myslíte, že se udrží a bude sílit ?