Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahojky dlouho jsem tady nic nepridavala 😀 nebyl čas zařizuju svatbu do toho práce ,takže jsem v jednom kole, mám asi zánět či co ,tetka dorazila s dvou denním zpožděním ,ale spíš když jsem se utrela byl hnědý výtok na vlozce nic ,po 4 dnech to skončilo po 14 dnech zase takové dvou denní spineni jako minule a včera jsem sebou sekla ,a protože chodím na menší dychanky z práce abych přišla na jiné myšlenky udělala jsem si test ,beru to jako negativní ,vylezlo to až po limitu ,tak se chci zeptat jaké máte zkušenosti s mým prpblemem může se jednat o začínající zánět ?
@snazimese2015 bez na krevni test 🙂
nebo kup digitalni 😀
Nebo kup krevni test 🙂 ZAP™ HCG 🙂
To isto neni tehotnost a zanet test neukaze
@estel22 to vím taky že těhotná nejsem ,jen jsem někde četla že když mám takovou tetku můžu mít zánět :-/
@kamikz vidím jen jednu / :((..mela jsem to stejný a MS došla,přitom ji mam přesnou ale nervy a hlídání se dělání tehu testu ovlivnilo
@snazimese2015 ja to pisem preto lebo som si tym presla a horko tazko v mojom veku otehotnela ale stresi okolo toho sspravia svoje a zanet zysti gynegolog
@snazimese2015 nebo chemicke tehotenstvi...
Ahoj holky! Tak jsem totálně zmatená ještě víc než když jsem sem dávala první fotku. Nechala jsem to být celý víkend, taky proto, že v sobotu jsem si myslela, že mi přišla mrcha. Jenže mrcha se od soboty zatím nerozjela. Lehoulince špiním, hodně světle růžově a najdu to vždy spíš na toaleťáku (pardon za podrobný popis) i dnes. Prsa mě o víkendu bolela, teď už minimálně. Každopádně ráno jsem si udělala test, který vidíte na fotce a jsem naprosto perplex. Myslíte, že jsem v tom? Je možný, že by mi zahnizďování probíhalo až teď, 5 dní po vynechání MS? Nebo špiním, protože bych správně měla mít MS? Jsem šíleně nervózní a mám strach, protože nejspíš jsem teda těhotná, ale nedokážu si vysvětlit, proč je čárka ještě zatím "slabá" i 5 dní po vynechání a bojím se, že je něco špatně. Tím, jak jsem po té revizi, tak jsem úplně zjančená. Co si myslíte vy?
@kamikz takovou slabou čárku jsem měla 14 dní po vynechání :D tak ještě počkej třeba dva dny a rovnou se objednej na gyndu 🙂 už by poznali zda těhotná jsi nebo ne 🙂 nebo si tam zavolej a zeptej se na to 🙂 třeba by tě vzali hned 🙂 držím palce!
@kamikz taky nechapu proc porad utracite za tehu testy a beustale jste perplex... Kdyz si zajdete na krev stoji to 200,- budete to vedet druhy den a budete mit jasno ;)
@jaruska92 je tam🙂
@kamikz jasně pozitivní, moje máma měla normální ms až do 3.měsíce, takže stát se může všechno. Zkus digitální
@jaruska92 je tam😛😛
@nazka nejde se neradovat...jedno nevydařený těhotenství mám z října, takže vím o čem doktor mluví, ale stejně se raduju zase, snad teď už to vyjde 🙂 je mi docela dobře, jednou jsem už i zvracela a bolí mě teda hlava a prsa, ale jinak nic :D k doktorce jdu až 16.3. to jsem zvědavá jak to vydržím, se nedočkám 🙂 ono nejistý máš dá se říct celé těhotenství, takže se klidně raduj, radování to nijak neovliní, spíš budeš v psychické pohodě a to je rozhodně lepší než se trápit co by kdyby...
@snazimese2015 ja tam slabou čarku proste vidim ale lepsi to t o pivi bud z krve nebo digitalni
Holky dekuju moc uvidíme 🙂 byla bych šťastna moc šťastna 🙂
Ale dělala sem si test od mamatest dneska a nic je tam jedna čárka :( tam ten test vcera to je nejaky citlivejsi ( rikala lékárnice) tak sem z toho zmatená :( nevíte čím to muže byt ??diky moc za všechny odpovědi 🙂

Ten clear blue je pozitivni kdy? Ja teda na tom obyč vidim 2 čarky.. 🙂 ale pokud se objevily po delší době,tak ještě vydrž a zkus to,za dva dny,tyden... Mě naskočily hned a dooost zřetelný 🙂 držím palce,ať to není jen pocit... 😉