icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sarka54
23. bře 2016

Ahoj holky, tak naposledy.. A pripadne az po vikendu..

maarkeetkaaa
24. bře 2016

Je tam 🙂

isobara85
24. bře 2016

Ahoj holky, tak z dnesniho rana

ivetka7686
24. bře 2016

@isobara85 ja vidim 😊 tak at sili! 😊

mary28
24. bře 2016

@isobara85 Vidim 🙂

09daska
24. bře 2016

vidím,tak at sílí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sandynkas
24. bře 2016

Holky, vidim. 🙂) At vam sili a drzim palecky. 🙂

sarka54
24. bře 2016

Holky, moc si vážím vašich komentářů, děkuju 🙂
Držím vám palečky, aby se vám plnilo vše, co si přejete a posílám spoustu sil a pozitivní energie..
..my zase jedeme dál..u nás to nedopadlo..
Tak ať je kolem toho sluníčka ještě víc, než dneska vidím za oknem a mějte se fajn 🙂

nikyninasi123
24. bře 2016

@sarka54 muzu se zeptat jak ze to u tebe nedopadlo kdyz na TT jde dobre vydet druha carka promin ze se ptam 🙂

fille
24. bře 2016

@isobara85 je tam a sílý.. 🙂

nordjane
24. bře 2016

@edelena41 je tam druha čarečka a doporučuji udělat jinou značku 🙂 měla jsem mamatesty a takovouto čárku mi ukazovali pořád, téměř nesílili a pak to člověka akorát rozhodí 🙂

isobara85
24. bře 2016

Tak jeste jsem zkusila test jine znacky, vypada to nadejne

dddkkk
24. bře 2016

Tak já si udělala dneska test 5dni po minipidi duchovi a sněhobílo, takže čekám, že zítra je mrcha tady...

edelena41
24. bře 2016

@nordjane jo vím dělala jsem si i dr max a je tam pidi duch tak už radši počkám do ms

nordjane
24. bře 2016

@edelena41 pokud je i na Dr. Max je to na dobre ceste 😉 me mamatest ukazoval mikro ducha porad, a na dr maxovi jsem mela po par dnech dalnici 🙂

dddkkk
24. bře 2016

Tak je ze mě lovec duchů :D .... No každopádně, tohle se nakonec objevilo cca 10min po limitu... tak nevím, ale furt maličko doufám, co myslíte?

misutkakosutka
25. bře 2016

@dddkkk vypadá to nadějně 🙂 a tobě už mešká ms?🙂

pekkaa
25. bře 2016

@dddkkk je to tam 😉

dddkkk
25. bře 2016

@misutkakosutka řekněme je to tak na hranici... Dneska by měla přijít, podle kalendare, ale občas to mivam +-5dni. Takže dneska mam 28DC.

veronika_andrej
25. bře 2016

prominte holky, ze otravuju, ale precetla jsem celou tu sahodlouhou diskuzi a porad netusim, co to to DC je

dddkkk
25. bře 2016

@veronika_andrej DC je den cyklu... 1DC je první den menstruace 😉

dddkkk
25. bře 2016

@sarka54 I Tobě spousta sil a ať se Ti splní to největší přání 😉

shenara
25. bře 2016

@dddkkk je videt 🙂

evse
25. bře 2016

@dddkkk já taky vidím nadějný náznak 🙂

nikyninasi123
25. bře 2016

@dddkkk to je jasny ze jsi tehotna gratuluji ti mas to krane vydetelny 🙂

veronika_andrej
25. bře 2016

dekuji, uz je mi to jasnejsi, ja jsem to nikdy nepocitala.

barbarosi94
26. bře 2016

Holky, vidite neco? 12dpo .. O miminko se snazime uz dlouho a mam od ovz boledti pichave v podbrisku jako pri ms , brusek nafoukly a dost se mi mota hlava 😕

dddkkk
26. bře 2016

@barbarosi94 Možná nějaký malý náznak, ale je to hodně rozpité barvy... nemám s tímto testem žádnou zkušenost, ale holky tady psaly, že dělá duchy často, tak nevím...

dddkkk
26. bře 2016

@nikyninasi123 Tak úplně jasný to není, dneska jsem si dělala další, protože MS furt nikde a nic... sněhobílo... takže byl asi falešnej hajzlik, ale je na testu pořád vidět i po zaschnutí a je to růžová čárka, tak nevím...

evse
26. bře 2016

@barbarosi94 být tebou, tak testuji další den. A každopádně si kup jiný test, než Mamatest. Mě ukázal falešně pozitivní výsledek :-/