Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@werik153 ja ze sebe taky >..dekujiiiiiii
@juliemichal tak co??
@milujicimamina tak dnes na tt nic ☹ a mám už den zpoždění mno ☹ ☹
@juliemichal ani náznak?Máš maxe? A co teplota?
@juliemichal mě to břicho stále bolí jako na ms a i prsa začaly, no do ms ještě 10dní 😒
@milujicimamina ani náznak mno.a jj mám maxe... a teplota je stále nahoře.. že by jsi fakt měla tak brzo těhu příznaky? 🙂 🙂
@juliemichal to si nemyslím, mohu být 7 nebo 4 dpo 😀 přesně nevím, tak když je teplota nahoře to vypadá dobře ne a testik muže být pozitivní později
@milujicimamina no to ano to máš pravdu,to může být 🙂 🙂 no,ale už testovat nebudu a uvidíme jak se bude vyvíjet BT 🙂 🙂 a jinak podle mě brzo u tebe na příznaky není,kdo ví 🙂 🙂 uvidíš jak to dopadne 🙂
Kdy jste meli dusika ? Mohu byt tak 6-7 doo a dnes bolesti jako u ms zesilili i trošku prs takto co si pamatuji bylo v tehu u me, mely jste taky tak brzy bolesti? Mam je uz druhej den
@milujicimamina tak to treba riešiť s dktorom a nie to tu riešiť to pozná len doktor
@milujicimamina Já měla první bolesti až u porodu 😀
@milujicimamina a ducha som mala až na 31 dc a to mi potvrdil dr
@milujicimamina Ano, mě cca 5 dní po oplodnění začalo bolet břicho a to docela dost, až jsem měla i křeče. Potom za další cca 4 dny se k tomu přidala neskutečná bolest prsou. Testík jsem dělala 8 DPO a úplně sněhobílo, pak jsem testovala až 12 DPO a to už byla viditelná čárka 😉
@xyrina to tak chci taky 😂
@tati_ana dekuji tak to jsem napjata
@simcapanama urcite je pozitivní
@zlatickon vidim a na barevne?
@zlatickon bi ja dnes nasla malinkeho tak drzim pesti at dále sili
@milujicimamina negativ
@zlatickon vidim ja na nich mivam falesne ale nesilili mi tobe se mi zda ze sili, nemas noznost i jine značky?
@milujicimamina no chci v pondeli koupit digitalni aby mi ukazal i jak dlouho jsem.Ale u tebe je hezky videt
@zlatickon je moc brzy u me jeste tak jsem na to fakt zvedava pokud bude i zitra asi koupim digi taky ☺
@milujicimamina jojo sice si priplatime ale pro nas nedockavky je to super a je to jistota😉
@zlatickon tak at to klapne 🙂

@princezsverunka gratuluji konecne se ti zadařilo 🙂