Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...

•
10. dub 2016@milujicimamina ano tento jsem včera viděla 🙂 vypadá krásně 🙂 🙂 no uvidíš snad u tebe budou sílit,moc ti to přeji 🙂 🙂 ale dnes ráno na one stepu jsi nic neměla ne?
0
@milujicimamina no mamatesty a ted mi privezl Lady max.mam nutkani to prubnout ted odpoledne s tim Lady
@juliemichal to byl ten max pak kdyz jsem po chvili koukla tak toto one zkusim ráno 🙂
@zlatickon zkus protoze kdyz je slaby na mamatestu tak na max bude uz viditelnejsi 🙂
Holky mam prosbu. Raduju se, ze mam konecne 2 carky. Pekne sili. Ale dnes odpo sem si udělala jiny druh testu a carka dost slabá. 😞 krvácení zadne... Myslite, ze nejaky problem? Rano si chci udelat clear blue s ukazatelem tydnu a k dr. jdu az 18. Jsemv3 dny po vynechani ms a testy 7. a 10.4. Jsou vecerni. Dekuju moc.
@priscilla90 test srovnavej stejne znacky a dela se z ranni byly by pak silnejsi😉 myslim ze můžeš byt v klidu
@sukynecka01 přesně tak to máš pravdu 🙂 🙂 uvidíme jaká bude zítřejší BT 🙂 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli