Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina Naděje umírá poslední, dokud se Ti mrcha nerozjede, nic není ztraceno!!! 😉
@milujicimamina nemuzes si psat 1DC, za ten se povazuje krvaceni jasne cervenou krvi kdy uz ti to nepobere slipovka... takze pokud jen spinis, bemusi byt vse ztraceno 🙂
Ano souhlasím s nordjane a zrovna růžový hlen je znak těhu, také jsem s druhým synem měla...tfuj tfuj ;) ať se nerozjede ;)
Dekuji zatim se to nerozjizdi ale bricho boli zvlastni jen ze ne kříže, na rano mam test nachystany posledni
@milujicimamina jj me taky u toho trochu pobolivalo jakoby na MS ale ta pak nebyla...:D intenzita a charakter bolesti se bude měnit po celé těhotenství...tak snad to dopadlo, hlavně zachovat klid a říct si ze je vse ok...😉 👌
@milujicimamina urcite jsi tehulka 🙂 ja tomu verim 😉 hodne stesti at jsou zitra krasny dve carky. Preju Ti to 🙂
1dc
@milujicimamina to je mo lito takze se to rozjelo?
@milujicimamina 😣 chjo tak příště to dopadne
@milujicimamina 😣 chjo tak příště to dopadne ...
@milujicimamina Dobré ráno.. To mě moc mrzí, držím pěsti, aby to vyšlo co nejdříve!
Co myslite holky? Sili nebo ne?
@krbas neni tu fotka
nejde mi vložit fotka, tak posílám odkaz ... https://goo.gl/0hXPJP
@milujicimamina to me mrzi ☹ vypadalo to nadejne ☹
Ahoj dělala jsem si test je to benu 25 to sem si všimla až doma,co myslite
No myslím že nejde nahrávat fotky
@krbas podle me sílí
@leymea no co se da delat, budu se ted chranit nemam na to uz nervy 🙂
Podle me taky sílí. 🙂 😉
Holky myslite, ze uz bych mohla zkusit digitalni test? Nebo je jeste brzo?

@milujicimamina pokud se Ti to nerozjelo a jen spinis tak to klidne tehu muzes byt 🙂