Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sunny1sis Mi se snažili skoro rok a pak jsem si našla brigádu a začla chodit do práce a šéfová mi nabídla smlouvu a já už jí musela odmítnout 😅 a to jsme se ten poslední měsíc vůbec nesnažily a dokonce jsem si byla nechat napsat i antiko a teď mi tu leží protože jsem jí už nepotřebovala 😀
ahojik holčiny mám takovej dotazek a zajima mě nazor vice lidiček, 11 srpna sem byla u doktora na kntrole zjištěne těhu ale špatně uložene byla vidět jen bublinka a nic jineho druhy den na to sem začala krvacet a po te co sem dokrvacela kontrola u doktora a už tam nic nebylo doktor řikal že je vše ok už tam nic nebylo a na testu už take nic nebylo když sem testovala fakt jen skoro neviditelný duch. a včera a dnes sem udělala test jsem 19 Dc menzes chodi pravidelně po 28 dnech ale ted nevim kdy to přijde ovulka proběhla taky asi 11 dc podle hlenu a tak a na testu těhu sem našla tohle je možne že jde o nove těhu nebo ještě nijake pozustatky ???diky za nazor
@sunny1sis Tak přece jenom 🙂)))) Gratulace , přeji ať sílí 🙂)))
@dasenka888 Dakujeeem! 😀 Ale este sa to moze zvrtnut, predsa len do ms tyzden....tak sa moc nenamotavam. 😉
@sunny1sis chápu 🙂 držím palce :-*
Ahojky holčiny, každý měsíc bojuji s duchy na všech testech a ms se stejně dostaví .. ted sílící duch na testu z teska a mini duch na mamatestu. Zde přikládám test z teska. Jsem 32dc... snad už nedorazííí ☹
@sofiebar jak to kamarádce dopadlo ? 🙂
@pupino2015
Kámošce i mně na prd.Test z teska ukazuje duchy a nic z toho.Takže už nebudem testovat,dokud nepřijde mrška.Já už ji mám teda od včera,tak zahájím nové kolo 🙂
Holky tak u mna haluz...dnes som robila mamatest a tam mi pride, ze nic. Vcerajsi bol BENU test, ta ciarka je tam vidiet celkom dobre aj teraz po uplnom zaschnuti, ze aj manza potvrdil a to je co povedat, bo on nikdy nic nevidi. Oba pisu citlivost 10. Este skusim zajtra a ak nic, tak to zrejme bol len falosny poplach. 😒 Ale beriem to s rezervou, pocitala som s tym, ze je to este skoro. BT je 36.9 🙂
@dasenka888 @asus @nonnni @lenasss @mili00
🙂
@asus já tam bych rekla ze jste v zacatku vidim tam uplne slaboulinkou carecku druhou =)
@sunny1sis ahoooj kup Dr.Maxe test 🙂 mama je nespolehlivý... 🙂 dřív byl nejkvalitnější, ale teď to takhle ukazuje skoro všem 🙂
@asus gratulace ať sílí 🙂))

@sunny1sis na 10DPO je krasne videt i pouhym okem. Preji at sili🙂