Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@dominicka03 pokud tedt ukázal 2-3 tak to ukazuje jakoby od ovulace takže fakticky se přičítají 2 týdny od začátku ms k ovu... tkze teď jsi 4-5tt 🙂
@milujicimamina Holka koukam,ze jsme na tom nejak podobne..asi jsme v prechodu..me uz zase dneska poboliva podbrisek a malem jsem se ted pocikala nez jsem dobehla domu 😀 a ty nesmutni..bude to dobry 😉
@milujicimamina Ja se ted pozvracela..pardon..a podbrisek me boli jak cert..a furt me natahuje na zvraceni ☹
@ms.neomagic a ty jeste ms nemas ze taky? A co test?ja jsem rozhozena z toho hlenu pred ms mivam bily
@ms.neomagic vlastne jo promin uz se ztracim 🙂 ja porad litam na záchod a nic
@ms.neomagic jiny nemam musim pockat do pondelka ale ty mamatesty jsou fakt sileny
@anyt9178 taky to nechapu ja jim uz jednou psala mail tak jim piste take jen at ví co maji za smejdy
@milujicimamina ja vim no ze jsi jim psala asi jim taky neco napisu ale slusne to nebude
@marki00 no to ti verim jsou to smejdy
@ms.neomagic a neni to jen psychika? Me prijde divny, ze test negativni a uz mas takove priznaky. Nevim, tehule jsem jeste nebyla, tak treba mozny to je 😀 tak preji at to vyjde 😉
Me zaclo dost pichat stridave na vajecnicich, ma někdo zkušenost? Neni to nic co bych si vsugerovala je to ostřejší pichani (křeč)...ne po cely den, spis vickrat za sebou v urc.dobu (např.ted), vcera pravý, dneska levý 👀? Mel jste to někdo? Nevim cemu to prisuzovat kdyz cystu nemam...ovu je blbost asi a ta je přeci jen na jedné straně ne? Jsem zmatená...👀
@mimimimi a ja mam prujem krece dole a litam jak najata ☹ boli me hlava i zuby, dasne ☹

Ahoj holky, chci se zeptat, když mina testu clerblue vyšlo, že k početí došlo před 2-3 týdny znamená to tedy, že jsem 2-3 týdnu těhotenství nebo se to počítá jinak? 🙂