Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Hh. Ja v patek jsem 10 DPO,takze driv to opravdu nema smysl 😀
@mi89 jee to zkusím 😊 to nevím jestli vydržím tak dlouho 😊 ...rikam si ze jestli to tam nebude ted nekdy tak teda nevím asi mega porucha a pokud ani ta injekce nezabere tak jsem divna ...😣 Ja testuji nejpozdeji ve ctvrtek 😄 podle Toho jakou budu mit trpelivost a jestli teda nedojde driv MS 😊
@mimimimi tak urcite, hlavne kdyz od ovu me picha v podbrisku ( dneska uz teda ne ) a jeste me pichne nekdy v prsou, takze jak bych pak neco mohla poznat 😀kdyz me prsa boli hned od zacatku 🙂 a dneska uz nemam husty bily vytok, spis vodovej a hlavne jsem moc nezpozorovala pred ovu plodny hlen, proto myslim, ze to nevyslo. Ale stat se muze vsechno, tak uvidime. Nechame se prekvapit 😀 🙂
@leymea ja ho taky nezpozorovala ale prý byt nemusí jen to zvyšuje životnost spermii 😉 me už připadá ze taky nic nepoznam a přitom jsem se jako těhotná začala cítit už od ovulace ale vse negativní pak jakoby příznaky na chvíli odezneli všechny a teď zas koumam 😄, muzu doufat ale tj tak všechno 😉...tak se drž 😊 asi jdeme radsi spát vid 😄 já tu dnes extra spamuju 😄 pak na to nemam myslet 😉...
Jak to tu ctu tak jsme vsichni nejaky divny 😀 ja jsem zvedava co vypadne v pondeli ze me 😀 to zase budu urco nasrana..ne ze by tomu bylo v posl.dnech jinak 😀
Tak co jsem cetla tak bez plodnyho hlenu tam spermie neprezijou, ale uz taky holky psali, ze ho nemeli a presto otehotneli 🙂
Me klesla teplota tak dnes ocekavam mrchu
@milujicimamina jakpakto 😐 o kolik o hodně? Mě stoupla na 37,1 ale porad tj třeba agolutinem...sepisuju si ty teploty az ted prave akorát ale budu tam mit taky asi pěkně výkyvy...
@mimimimi je fakt ze jsem merila chvilinku chtelo se mi hrozne curat, o dost zkusim pak přeměřit ale prsa boli porad hodně
Tak jsem vycetla ze i ten pokles muze byt nidace ale 14dpo je asi pzde na nidaci protoze jem jeste spala a lezela a ted teplota zase 37,2 tak jsem merila rano asi malo
Tak nic myslim ze dnes 1dc, soinim ☹,tak iz teda nevim,
@milujicimamina ach jo 😩 to jsou nervy vid...
@mimimimi spinim stejne jako pred dvema dny tmavy hlen ruzovo sle boli i dost bricho tak nevim proc boli ty prsa a na testu i neco je
@milujicimamina nic nevdavej...co je na testu? Mas jiny nez mama?
@yukonek maxe mam tak poxkam zda se rozjede
@milujicimamina a ukazuje neco? Ten je spolehlivej.
@milujicimamina tak ukaz 😉
Za mokra ano a jak zaschl tak nic moc tou svoji herkou nebyfotim no nic spose pocitam s ms ze se rozjede i břicho tak boli nebudu se zbytecne trapit jede se dal 😦
@milujicimamina ale jeste se nerozjela ...a po zaschnuti vidis bez naklaneni aspon neco? Treba tam fakt je ;) Jen to cekani co bude teda je hrozny no...drz a vydrz ;) Ted to chce klid a vyckat ikdyz uz to neovlivnis ...kdyz to neni primo krvaceni tak se nestresuj...hodne holek spini na zacatku...
@milujicimamina nic nevidim...tak uvidis podle ms a pak se na to kdyztak zase vrhnete 🙂

😉 tak to už snad taky uteče...líně se táhnou ty dny do zpoždění viď 😉...snad jste to vychytali 😊 teď už jen počkat a nějak se zabavit 😊 😉