Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@milujicimamina podivej jaky jsem mela krasny graf a sex presne den pred ovu. Chjo ☹
@lucyyyyy22 Moc Ti gratuluji 🙂
@marrouc ja mwla take krasny vsecky tri dny v ovu sex a nic me to ale klwslo pod caru tobe ne!
@marrouc mam porad z toho depky, tento mesic nam to ani na ovulaci nevyjde protoze jede pryc to je k zblazneni uz
@misacek3 taky gratuluju 🙂 to vypada dobre 🙂
Ahoj holky,tak gratuluju novym budoucim maminkam..no a ja jedu na novo..vcera bolest podbrisku jak kdybych to mela dostat,tak jsme vecer na to hupsli..pak jsem pekne hodila nohy o zed..tak uvidime jak se bude darit.
@milujicimamina my taky vsechny tri dny meli sex a nic ☹
Bylo by to 9dpo vidí někdo něco :'(?Manžel si myslí že vidím prd a že tam nic není ale já fakt vidím na obou i po uschnutí.Nicméně dnes šla teplota na nějakých 36,7 tak se bojím...ale nespala jsem skoro vubec a furt vstávala...takže dneska nevím jestli se mě bt nezkreslila...
@milujicimamina me to niz uz neklesne. Takhle to mam pokazde ☹
@leymea zvlastni zr to nevyslo :-/ no ja uz blaznim zas me boli bricho jako u ms 6dc jeden den spineni, druhy ms, treti spineni ctvrty nic paty vcera zaspineni jednorazove a dnes nic a boli me břicho no s takovou budu muset letět v pondeki k doktoru
@marrouc fakt? To je zvlastni mela by klesnout na tu predobulacni
@milujicimamina asi radeji jo :/
@mimimimi ja vidim ted aby silil i kdyz mi se stalo ze silil a stejne nic
@leymea a z ceho myslis ze to muzu mit?
@marrouc děkuji za naději a vidíš něco...to posl.foto je po zaschnuti "gravitest ten druhy" je videt o neco líp...
Holky tak ja teda počkám zas a nebudu se upinat ☹ ...dnes 9.den vyvolavacky a MS nikde ale bojím se ze uz jsem fakt na hlavu...obcas me pichne v podbrisku jinak na MS zas nic...
@milujicimamina fakt vidis ? Ne pripada ze to ma poprve tvar svisle carky a ne rozpiteho cehosi, děkuju moc <3kez by .. Jj já vím ☹ uz aby byl důvod k radosti ...ja jdu za 5dni k Dr kdyz MS nic...do té doby by uz to muselo zesilit...
@mimimimi na tom prvnim ji vidim, tak uvidis zizra by mela byt videt lepe
Ja to snad jeste dostanu znovu nebo co 😐
@milujicimamina děkuji 😚 snad 😉 uvidíme no ted uz bud anebo 😉...
@marrouc prý až 18dpo bývá něco vidět...tak jedině krev zase kdyby MS nedošla a test čirou náhodou silil 😉
@milujicimamina no to snad ne 😐 si to s tebou taky pěkně hraje ...ale třeba to máš před ovu 😉 pojištěte to s chlapem 😉

Holky moc Vam preju, aby to vyslo 🙂. My cekali 10m. Carka u me vypada, ze sili. Jsem 28DC.