icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
pavcik123
7. čer 2016

@buggyy hele ja nevim, tohle mel minuly mesic muj manzel na mamatestu 😀

sara1990
7. čer 2016

@kvispi tak to se moc tesim🙂)

pandabox
7. čer 2016

@sara1990 tak si najdu tehu kalkulacku na netu🙂

pandabox
7. čer 2016

@kvispi ja to nepotrebuji🙂 ale @sara1990 ano🙂

kvispi
7. čer 2016

@pandabox Promiň, psala si najdu tak jsem chtěla pomoct 🙂

pandabox
7. čer 2016

@kvispi asi preklep🙂

kvispi
7. čer 2016

@pandabox jojo v pohodě 😉

sara1990
7. čer 2016

Holky moc dekuji @pandabox @kvispi dle kalkulačky jsem dneska přesně v 5tt a na příští kontrole budu 6+1 tak uvidíme co tam bude vidět🙂Hlavně ať je vše v pořádku 🙂

lucykal
7. čer 2016

@sara1990 je to normální. Ale nikdo ti stejně nic nezaručí. Jinak mě přijde, že v 6tt je dost brzy pokud nejsou problémy jít k dr.

sara1990
7. čer 2016

@lucykal ja tam volala a doktor se mě ptal kdy jsem měla poslední ms a objednal me takto🙂aspoň budu klidnější ze je vše v pořádku víš tak jsem na jednu stranu ráda🙂

frezie79
7. čer 2016

taky si myslím, že v 6 tt je docela brzo ... pokud nejsou problémy (špinění, krvácení) a zdravotní komplikace, nechala bych to až na ten 8 tt ... to už jde vše krásně vidět ... já se tak objednala a dr. nebyl proti

kvispi
7. čer 2016

Já jsem byla v 5tt, ale kvůli práci, měla jsem fyzicky náročnou práci, tak jsem potřebovala potvrzení.

giraltovce
7. čer 2016

ahoj já si myslím že ano já du dnes k doktorovy taky sem zvědavá tobě ten CLAR BLUE máš dobře vidět 😉 si těhotná za to já nepatrného ducha 🙂 ale grtuluju a vše dobře dopadne 🙂

ms.neomagic
7. čer 2016

Ahoj holky..tedaaaa to jsou krasny fotecky,jak miminek tak testiku..tak gratuluju...my pokracujem ve snazeni...nooo snazeni..proste to nak neresime 😀 ted je to 6mes co se snazime a zatim nic :-\

leymea
7. čer 2016

@ms.neomagic brzo se dockas 🙂 ja ted ocekavam konecne ovulaci 😀 mam ji nejak pozde nez obvykle 🙂 tak budu pocitat s delsim cyklem.

pandabox
7. čer 2016

@ms.neomagic 6 mesic je jeste dobry🙂

marrouc
7. čer 2016

@buggyy 12dpo ny mohl byt uz vic viditelny. Ja nych se testnout nebala. Bud se pripravis psychicky na ms a nebo budes prijemne prekvapena ☺

clea89
7. čer 2016

Tak držím palce, holky 🙂

sternliebe
7. čer 2016

10DPO ve skutečnosti vypadá teda výrazněji 🙂

lucykal
7. čer 2016

@sara1990 právě ze zkušenosti spoustě těhotných vím, že když není srdíčko a neni ještě nic moc tak vidět jako třeba ten 8tt tak jsou pak ve stresu. Držím palce. Chápu, že doktor tě tak objednal

sara1990
7. čer 2016

@lucykal děkuji 🙂)

petik607
7. čer 2016

@clea89 No můžeš se potichu radovat 🙂 a už jsi volala na gynekologii? 🙂 No dneska jsem měla takový hektický den, lítala jsem po nákupech a teď jsem objednala pro malého matračku a peřinku 🙂 a jak se máš ty? dneska je krásně, tak proč toho nevyužít 🙂 🙂

clea89
7. čer 2016

@petik607 Nooo ty už pomaličku zařizuješ výbavičku co ? 😀 ty máš volno v práci nebo máš nemocenksou? Noo na gynekologii jsem volala, ale dnes tam bylo nějaké cvičení pro těhotné 😀 Tak zkusím znovu zíra 🙂 ale těší mě, že čárky šly na těch předešlých testech vidět na tt s citlivostí 10 ml, ale dnes - a dokonce odpoledne - je čárka i na testu 25 ml

giraltovce
7. čer 2016

@giraltovce tak holky nejsem ☹ příště prý se tomu říká biochemicky těhotenství,a s MS se odplavilo nestihlo se boůžel uhnízdit ☹ 😒 jinak všem držím palečky at vám to víde

fifacek
7. čer 2016

@giraltovce to je mi líto, je to boj ale určitě se ti příště zadaří. Moc držím palečky

milkywei
7. čer 2016

Ahojky holky dávám test z dnešního odpoledne. Dnes jsem 34 DC, od ovulace nevím, měla jsem nepravidelné cykly. Co myslíte? Je to dr.max.

eva1399
7. čer 2016

Ahoj podle mne je to pozitivní... zkus znova hned poránu

milkywei
7. čer 2016

@eva1399 díky testnu, a zkusím koupit ještě jinou značku, ale kterou?

pandabox
7. čer 2016

@milkywei Clearbule digital ..ale podle me tento test staci..🙂 zavolala bych k doktorce🙂
tise gratuluji🙂