Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

taky si myslím, že v 6 tt je docela brzo ... pokud nejsou problémy (špinění, krvácení) a zdravotní komplikace, nechala bych to až na ten 8 tt ... to už jde vše krásně vidět ... já se tak objednala a dr. nebyl proti
Já jsem byla v 5tt, ale kvůli práci, měla jsem fyzicky náročnou práci, tak jsem potřebovala potvrzení.
Ahoj holky..tedaaaa to jsou krasny fotecky,jak miminek tak testiku..tak gratuluju...my pokracujem ve snazeni...nooo snazeni..proste to nak neresime 😀 ted je to 6mes co se snazime a zatim nic :-\
@ms.neomagic brzo se dockas 🙂 ja ted ocekavam konecne ovulaci 😀 mam ji nejak pozde nez obvykle 🙂 tak budu pocitat s delsim cyklem.
@ms.neomagic 6 mesic je jeste dobry🙂
Tak držím palce, holky 🙂
@petik607 Nooo ty už pomaličku zařizuješ výbavičku co ? 😀 ty máš volno v práci nebo máš nemocenksou? Noo na gynekologii jsem volala, ale dnes tam bylo nějaké cvičení pro těhotné 😀 Tak zkusím znovu zíra 🙂 ale těší mě, že čárky šly na těch předešlých testech vidět na tt s citlivostí 10 ml, ale dnes - a dokonce odpoledne - je čárka i na testu 25 ml
@giraltovce tak holky nejsem ☹ příště prý se tomu říká biochemicky těhotenství,a s MS se odplavilo nestihlo se boůžel uhnízdit ☹ 😒 jinak všem držím palečky at vám to víde
@giraltovce to je mi líto, je to boj ale určitě se ti příště zadaří. Moc držím palečky
Ahoj podle mne je to pozitivní... zkus znova hned poránu

@buggyy hele ja nevim, tohle mel minuly mesic muj manzel na mamatestu 😀