Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Pankafe - já vidím slaboučkého ducha na té první fotce ... 🙂 Tak držím palečky!
Ejmisek - Tvoje // jsou ukázkové, tak tiše gratuluji, ale myslím, že je to tutovka 😀
@jessypitt No v červenci sem byla na revizi zamlkleho tehu takže po druhé menstruace jak to tak vypada ale zatím se těším tiše. A poprvé se zadařilo po třetí ms.ovulační testy sem zkoušela v září a teď v říjnu tak se to trochu vychytalo. Mamatesty mě zatím nezklamaly.A jal dlouhé si měla cykly?Uvidíš že se brzy zadari 🙂
Holky špatné foto,ale co myslíte?
Ahoj má tady někdo zkušenost s testem a slabší čárkou ?V pondělí jsem měla mít MS test slabonkej duch.Dnes je pátek testují každý den a je od pondělí silnější, ale stále slabší.Jsem tedy 32DC a asi 18DPO.V červenci jsem měla samovolný potrat v 7tt v září biochemické( 2 dny zpoždění).A teď se bojím zda to vyšlo nebo ne.K lékaři jdu v úterý, zatím nešpiním jen výtok.Ani prsa mě nebolí( jen obćas bradavky)Děkuji
@marketa12345 : ja tam bohuzel nic nevidim. ano mas pravdu, to max slouyi k tomu abys vedela jak moc muzes ponorit do moci.

@ejmisek Tak to vypadá fakt nadějně🙂🙂!!! Pěkné, já myslím, že to bude tutovka🙂!. Jak dlouho zkoušíte? Zkoušíš i ovu testy? Já používala test mamatest, pak creanbule (ten mě více méně vyvedl z omylu- nikdy nic neukázal) a pak pepino. Beru ještě ultrogestan, tak si myslím, že to při ultrogestan, kvůli úpravě cyklu, tak uvidíme.