Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@ivatko0406 ty nezkusis jit na krev?..🙂
@1nelinka asi ne. Zda se mi to zbytecne kdyz jsou testy pozitivni. Nesla jsem ani s prvnim. Ke konci tydne se objednam ke gyn.
Holky taky přemýšlím jestli jít na krev ? 😨 testy sílí..
@dmklarka to je na tobe prece 🙂
Tak dnes jsem si udělala další a sílí 🙂 k doktorce jdu poprvé v pátek..
Měla bych byt 22. Den po ovulaci
@nikoletaxx ja jdu taky v patek..🙂 moc drzim palecky
@nikoletaxx pekne carecky 🙂. Gratulaceeee 🙂
Děkuji moc 🙂 uvidíme v pátek..taky držím palce..každopádně ve středu si chci udělat ještě jeden digitální..
@ivatko0406 :D pravda.Asi počkám až k mudr.Bože ještě 14 dní já se zblázním:D
@dmklarka jo ja taky. Rada bych mela potvrzene aspon ze je tam! A ze je tam kde ma byt 🙂
@ivatko0406 přesně 🙂
To ja musim pockat,dr je az do 11.7 na dovce...ale on by me stejne ani driv nevzal..
@nordjane ja jsem minuly mesic mela na testech dalnice a clear blue digi tes 2-3tydny..plod sam odesel v 6+4 a krev byla jen 70.. Kdybych sla na krev driv mohla jsem se na to pripravit.. Nerikam ze krev neco zachrani a dokaze ti ze je vse naprosto v poradku ale aspon napovi jestli se plod vyviji..
@nordjane kazda mame svoji spatnou zkusenost bohuzel..:( ja dneska na krvi byla a jsem za to rada samozdrejme to nic neznamena a jsem nohama na zemi ale nic jsem tim nezkazila a ty 2stovky me nezabijou.. 🙂ale chapu po tve zkusenosti ze bys na krev nesla..ja uz zase nikdy nekoupim digi test s indikatorem poceti..🙂)
@1nelinka no nádherné číselko 😀 😀 určitě v pátek tam budou 2 miláčci,bych jsem se tomu nedivila 😀 😀
@ivatko0406 moje rec ..🙂
@juliemichal dam vedet jak dopadnu..jestli mudr neco uvidi.. Hlavne aby to nebylo mimodelozni..:(
@1nelinka určitě to nebude mimoděložní a bude všechno v naprostém pořádku 🙂 🙂 hlavně nepřemýšlej nad mimoděložním,ju? 🙂 těším se už moc na páteční zprávičky 🙂 🙂 a držím moc moc palečky 🙂 🙂
@juliemichal moc dekuju.. Opatruj sebe i sve miminko..🙂💗
@1nelinka vůbec není za co,určitě v pátek tady dáš krásné zprávičky 🙂 🙂 a taky moc děkuji ♥ jsi zlatíčko 🙂
@1nelinka to samosebou 😀 jen jsem si vpomnela, ze si tehdy psala ze digi jsou vyhozene penize, tak jsem podotkla, ze je to podobne s krvi... ovsem ha ji tehdy neplatila, ale kdyz mi v laborce rekli, ze mam 75000 a jsem tehotna, tak jsem jim nestacila odvetit nic, nez jen ze to vim i bez nich uz 8 tydnu 😀
Kazdy jedna dve sveho uvazeni, ted uz je potreba myslet jen pozitivne 🙂 at ti to dobre dopadne, snad dr. neco uvidi 🙂 muj objednava az na 7 - 8tt, driv ne, takze mi nezbyvalo nez cekat 🙂

@27tery ale jinak držím palecky