Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky já mám dnes od rána průjem a když jsem si na to vzala Smectu, tak jsem měla co dělat abych to udržela v sobě. Měla jsem poslední dny spíš zácpu, ale dneska teda úplný opak, asi to muselo ven (omlouvám se za popis). Dnes mám termín MS a nic, ale netestovala jsem, když jsem testovala včera odpoledne, stačí mi, že nepřišla 🙂
@alicie_k taky mivam srajdu prvni den ms a dva dny pred ni to spis nejde 🙂. Ale taky jsem ted behala tyden na wc a ono to bylo tehotenstvi. Dalsi dny ukazou 🙂
@ivatko0406 jako s průjmem nebo čurat??
@zuzinka6 vlastne i curat 🙂
@ivatko0406 hmmmm, já jsem 16DC a konečně mi je fakt dobře, nic mi nebolí, beďary zmizely a nejsem ani unavená přestože jsem spala 5 hodin....nejom pořád nevim, jestli ovu byla nebo ne...
Tak ja uz nevim..dneska rano jsem delala test PharmaPoint a byl stejny jako vcera,mozna o pid slabsi,ted jsem si schvalne udelala pepino a na tom je duch jako na zacatku :-\
@ms.neomagic mne pepino urobil strašne slabú čiarku, keď na iných som mala pomaky diaľnice. Iba čo ma zbytočne vyplašil. 😦 Aj preto je fakt lepšie testovať len jednou značkou
*pomaly
@ms.neomagic jeden pozitivní test mas..Ted počkej cca týden a pak testni znova..Já to dělala stejném..jeden test..se slabší čárkou..radost a o týden později dálnice..dva testy suma sumárum..
@ms.neomagic tak zajdi na tu krev. Nekdo proste hcg do moci nevyplavuje.
@pandabox uz testovat nebudu..nejdriv tak za 4dni..akorat jsem pak z toho otravena..
@ivatko0406 nejdu..mam malo krve,nedam 😀
@ms.neomagic přesně jak píše @ivatko0406 : zajdi na tu krev ... Je to cca 250 Kč, ale víš, na čem jsi... a 250 Kč utratíš běžně i za blbosti ... Tohle Ti aspoň něco řekne - nějaká čárka na testu nevypovídá téměř o ničem - pouze, že je zvýšené HCG - ale jak moc, to Ti neřekne....
@ms.neomagic ze ty se bojis jehel! 🙂 kdyz tak dlouho mas duchy, tak bych zasla, fakt. Anebo jdi k doktorovi a on te tam posle a je to na pojistovnu. Ale zas o navstevu dr navic 🙂
Doktory mam oba na dovce...duchy mam od pondelka,ale sili...holky prdim na to,bud to tam je,a nikam to neutece nebo neni a s tim nic neudelam..
@ms.neomagic tak jestli te to takto nestresuje, tak proc ne 🙂
@ivatko0406 nestresuje...jen jsem tim chtela rict jak jsou ty testy strasne rozdilny..
Holky tak mám potvrzené těhotenství od Dr. 🙂 Neřekla mi v kterém jsem týdnu, ale na utz už něco málo bylo vidět 🙂 Jdu 29.7. a to už dostanu průkazku a fotečku.. Všem držím palce !!
@nikoletaxx tak gratulujuuu..ty se mas😉
@nikoletaxx krásné moc gratuluji 🙂
@nikoletaxx gratuluju 🙂
Dekuji moc 🙂 a nakonec jdu už 22.7. tak srdíčko už snad bude..
@nikoletaxx Holky tak ja dnes byla taky u mudr jsem teprve 4+4 tak videla jen zvysenou sliznici a pry neco jako gestacni vacek 3mm..🙂)ale krev dopadla dobre tak snad se prtous udrzi..🙂 na dalsi kontrolu jdu uz 12.7aby jukla jak to vypada..miminko by bylo zacatkem brezna tak doufam ze se nas tu s breznatkama sejde vic.. Moc vam vsem drzim palecky
@nikoletaxx moc gratuluju..🙂

@ivatko0406 díky, pomalu si to uvědomuju 🙂