Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@spiritty ja si myslim ze to tam je..na zac.tehu muzes spinit i krvacet...za par dnu testni zase jestli carka sili....me moc nesilila,tak jsem udelala digi a bylo to tam 1-2 tydny...
@spiritty Ahoj, ja si myslím, že jsi 11-12DPO. Ovulace většinou nastane do 24h po pozitivním OVU testu, den ovulace je jakoby 0DPO a ten další už 1DPO atd. Testy vypadají dobře a jak píše Marrouc, špinění je na začátku a u hodně žen I v průběhu těhu běžné. Zkus v pondělí zavolat na gyndu, možná ti zvýší dávku utrogestanu. Držím palce!
Jo a jinak holky, chtěla jsem si vyzkoušet, jestli je pravda, že v těhotenství je pozitivní ovulační test a fakt že jo 🙂
Tak holky zatím ms ještě nedorazila 🙂
Ahoj ktery ovu test by ste doporucily chci si ho koupit abych mela jistotu zda se konecne povede. Dekuji moc za odpovedi
@jarmulka v 2 dny před očekávanou ms tedy od čtvrtka mě bolel podbřišek a vystřelovalo to až do stehen a i do kříže, už jsem myslela, že to dostanu a nic. Včera večer ještě pořád bolesti a dnes ráno, co jsem se vzbudila už bolest ustala. Prsa přestaly bolet 3 dny před ms a ani ted nebolí , jen trošku citlivé bradavky a sem tam mi v nich píchne. Tak jsem zvědavá, co z toho vyleze 😀
@lenejewel89 ja nic nevidim:(( mozna brzy?
@lenejewel89 nic ☹ ... Kolik DPO to je??? Kolik dní do MS máš???
@lenejewel89 Já si myslím, že je ještě brzy, ještě chvilku vydrž... 😉
@lenejewel89 když naklonim tablet tak tam vidim takove bile rýsky, kde by se mohly začít dělat tmavší dušíci. Držím palce!
Zdravím všechny tak jsem zkusila test i dnes a výsledek toto- dnešní je ten spodní. Tak já vám nevím sem čekala po tom lehkm zašpiněno zakrvácení spíš čistý test a ono toto🙂 Doktorka má týden dovču dochází mi utrogestan, tak se asi budu muset vydat do nemocnice- má tam psaný zástup. Nešpiním stále vždykdyž tak po utření pouze a to ne pokaždé. Tak nevím no jestli jako jak je to překrvrný tak to dělá ten můj polyp na tom čípku nebo co když člověk do sebe nevidí tak je to blbý :D
@spiritty mne se zda ze carecka spis zesilila 🙂

Dnešní foto měl by to být ten horní, ale není dělaný z rána pač sem nechtěla testovat -12dpo. Tedy tak se zeptám ovu byla tedy pozitiv ovu test na 100% 21.6, kolik teda dpo jsem?? 🙂 12dpo?- dnes by měla dojít ms správně jinak už zase nešpiním toš furt tak na přeskáčku jo ne jo ne. Jinak beru ten utrogestan a aten ascorutin