Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@maarkeetkaaa vidím pěkného dušíka 🙂
@nina8888 wau nádhera 🙂 a držím palečky ♥ já jdu za chvíli na krev a potom večer na screening 😀 😀 snad bude vše v pořádku 😀
Po minulem mesici, kdy jsem mela tri dny zpozdeni a niz toho nebylo jsem prestala pit kontryhel i inofolic a rekla ze na to seru 😆 od pondeli me poboliva bricho tak doufam ze je to na spravnem miste 🙂 a ze to vydrzi 🙂
@juliemichal neboj vše bude dobreeee držím.palecky
@maarkeetkaaa peknej dusik, taky jsem takoveho mela. Jen tak dal! 🙂
Holky dekuji 🙂 zkusim odpoledne udelat clearblue digitalni, kdyz ho sezenu 🙂 ja bych nejradsi skakala az do stropu :D
@buggyy myslim ze je to akorat 🙂 mela jsem to taky tak.
@ivatko0406 a testovala jsi dal? Kdy jsi mela tu testovaci stejnou?
@maarkeetkaaa vidím 😉 v den MS bude už krásně vidět určitě 🙂 držím pěsti!!
@buggyy vůbec se neděs, máš to jasný 😉 hoď obavy za hlavu a raduj se...objednej se pak na kontrolu a užívej léto 😉 držím pěsti! Určitě bude vše v pořádku.
@buggyy nemusíš mít strach já měla silnou čárku přes den za dva dny jsem dělala z ranní moci a byla slabší až jsem se lekla že je něco špatně no a zatím je to vše v pořádku teda dneska jdi na další kontrolu tak se i docela bojím ale u tebe si myslím že je to jasný tiše gratulují 😃
Holky ja mam teda teprve 6 dni zpozdeni.. Kdy se objednat k dr? Mam za sebou biochemicke, tak mam celkem strach.
Holky jake mate zkusenosti na tehotensky test z krve co si muzete udelat doma?
@buggyy já bych ji zavolala a zeptala se, jak ona uzná za vhodné. teď ještě nebude nic moc vidět, ale stejně bych jí zavolala a uvidíš co ti řekne.
@nina8888 moc děkuji ♥
@maarkeetkaaa presne takového jsem mela dušíka 4 dny před MS. Tiše gratuluji 😉

Dnešné posledné testovanie test citlivosť 25. Zajtra o 15:20Dr věřím že tam tu malú bublinku nájde 😀