Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nina8888 no neboj určitě bude vše v naprostém pořádku 🙂 🙂 držím moc palečky ♥
@laura1972 otevri si svuj profil a tam klikni na srdicka. Jde to?
@laura1972 aha - koukam ze uz vyreseno 🙂
@nina8888 urcite to bude v poradku! Drzim palce!
@ivatko0406 ji už jsem.na to přišla 🙂 ale i tak děkuji Píšu až teď přijeli jsme z hub a houby přinesli 😀 😀
@laura1972 taky jsem ted docistila kosik hub. Pfuuuuuuu! Ale suplik v mrazaku je plnej a ted uz budu jen susit.
@ivatko0406 fakt?? 🙂 tak my nic no, tady asi letos nic nebude. Stojí to za houby :- D ale zase procházka lesem dobrá 🙂
@laura1972 ja dnes i hriby 🙂. Nam tu docela letos rostou. Loni prd, ale letos jsou zne 🙂
@ivatko0406 No tak to tedy asi letos nehrozí 🙂
@laura1972 a odkud jsi? My jsme z Podkrkonosi a tady ted hojne prselo a je teplo - houby rostou jak houby po desti! 😀
@ivatko0406 No tak to je jasné 😀 Podkrkonoší tak my jsme západní Čechy , Plzeňský kraj 🙂
@laura1972
@ivatko0406 tady ted taky pořád pršelo, tak jsme si říkali, že vyrazime a dneskavjedna babka a ještě červivá fuuuj
@laura1972 tak ono je jeste brzy - ta prava sezona je prece v srpnu a v zari 😉
@ivatko0406 no jasně no, ještě snad budou 🙂
@debie_p gratuluji 😆
@fifacek Já už zas špiním, takže opět nic :/ Ale mám endometriózu, v březnu bylo laparo a po 3 měsících tam mám zas cystu 2x3 cm. Samý kontroly pořád a za 2 týdny se jdu domlouvat na hormonální profil a na spermio. Snad nebude zapotřebí taky ivf, i když aspoň nějak by to mimino bylo. Tak držím pěsti s ivf, snad vyjde napoprvé když je to tak drahý.
@nordjane neboj se určitě bude vše v naprostém pořádku... stále na tebe myslím a věřím,že je vše v pořádku,přece tvůj gynekolog by si v tomto nevymýšlel ne?že je vše v pořádku....
@nordjane ja nevim, ale ikdyz vyjde trosku spatne screening tak to jeste neznamena, ze je mimco nemocne...niceho se neboj..
Ja prave z techto duvidu na screening nesla- panika ohledne vysledku, podstupovani nebezpecne plodovky?? Nevim jestli bych do toho sla- mit komplikace s dobrymi vysledky a riskovat prcka, bych si asi vycitala...je to tezky..
Cim mene vysetreni tim lepe..tim vice nervu usetrenych...alespon pro me..
@pandabox kdybych nebyla po potratech tak me tam dr. nehnal, takhle si me oni hlidaji a musela jsem ☹ a ono NT 4,2 je celkem dost, cloveka to vystresuje hned ☹ No uvidime, co bude dal, snad to dobre dopadne, to uz bych fakt nedala... Jinak plodovku mi delat nebudou, vzali mi NIPT (jako je prenascan) ten to nahradi....

@ms.neomagic Přeji nádhernou dovolenou! 🙂 My jedeme koncem července. Nějak teď nemám vůbec na těhotnění myšlenky, už se bojím to zkoušet a dost přemýšlím o IVF. Je to náročné a když vidím, že mám i pozitivní test, nemám z toho ani radost a už přemýšlím, kdy se co pokazí 😒
Holky všem hodně štěstíčka! 🙂