Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@klara215 nic tam nevidím ☹ kolikátý den jsi?
@kastanek87 11 dpo,zitra odjizdime na dovcu a mam brat Norethisteron,tak abych pripadnemu mimi neublizila
@evse moc moc gratuluji ♥!!! 12dní zpoždění? To jsi vydržela tak dlouho? Tak to smekám 😀
@klara215 jj, taky mě to čeká ve čtvrtek... ale už teď mě začíná pobolívat podbříšek a to většinou týden před MS dělá, takže se taky nevyhnu norethisteronu 😠 🙄 užij si dovolenou, pořádně si odpočněte a pak to půjde jedna báseň, já na to spolíhám, že to tak bude 😀 😀
@kastanek87 Tím, že mám tak nepravidelnou menstruaci, tak jsem testovala několikrát a vždycky vyšel negativní a do pár dnů přišla MS. Tak jsem si teď řekla, že je to ten samý případ a vykašlala se na to. Jenže mě už více než týden děsně bolí prsa a celé, což mi přišlo divné. U PMS mě bolívaly jinak a méně.
@beruszka82 krásné, moc gratuluji, ať je vše v pořádku 🙂
@slunickova rozhodně 🙂 a o hodně jůůůůůů
@markiiska fakt?ze by fakt ale vcera me teda nehorazne bolelo bricho i v noci sem nemohla spat to byla bolest jak kdyz ta mrcha prisla
@slunickova no krásně sílí, velká gratulace 🙂
Jsem zvědavá, jak to dneska bude vypadat u mě 12DPO , no uvidíme, pockam na tatku aby o to nepřišel 🙂
Je hrozně hezký, jak si tady dáváme fotky testů a i když tam něco sami vidíme, tak potřebujeme ujištění od ostatních, že je to vážně pravda 🙂 ste skvělý holky!!
@slunickova sílí před očima 🙂

@klara215 ja tam vidim stinek ale hodne po priblizeni 😉 kolik jsi dpo?