Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@markiiska 😀 😀 😀 třeba bude. tak to u mě by to bylo v klidu, my se pohádali dnes ráno, takže já bych to vydržela neříct asi i 14dní 😅 😅 v tuto chvíli nemám chuť mu říkat vůbec nic, ani ahoj 😀 😀
@laura1972 tak pak zas hoď foto 😉
@kastanek87 @markiiska holkýýýýýýýýýýýý - asi erupce - u nás byla také ,,bouřka,, 😀 😀 😀 😀
@kastanek87 jasně holky 🙂 po 10.h je tam 🙂
@kastanek87
@jarmulka sem se ted zasmála 😀 😀 😀 asi nějaký špatný klima nebo co
@tesarovani jasně že sílí 😉 o tom není pochyb, gratuluji, kolikátý den jsi?
@kastanek87 28. DC, ja si to taky myslim, ale spis nemuzu uverit, ze by to byla takova rychlovka 😀, dik za nazor "zvenku" 😄
@kastanek87 v práci je někdy líp jak doma 😀
@markiiska přesněěěěěěě 😀
@laura1972 no tak kde máme tu fotku // ? 😀 😉
@kastanek87 onlouvam se holky musela jsem rychle na socialku už to jdu napravit. 🙂
@laura1972 v pohodě 🙂 ale taky sem zvedavá 🙂
@kastanek87 ty ji teda honíš 😀 🙂
Teda tady se to rozrostlo..vsem moc gratuluji 😉 a jinak u nas taky vcera hadka 😀
@slunickova proc uz nezkusis jinej test? porad tam mas jen duchy,kdyz porovnam ze testujes nejak stejne jako @beruszka,tak ta uz ma dnes krasne viditelnej ☹
@slunickova dej sem vsechny testy pod sebe
@beruzska82 taky dej vsechny testy 😉
@laura1972 tak dej k porovnani oba 😀 ja jsem treba ten prvni vubec nevidela..
@ms.neomagic dala jsem tam ted všechny tři. Je to od neděle od 10 , 11 a 12 DPO to mám dnes , tak co myslis? 🙂
@ms.neomagic hm,to je zvlastni...porad stejna,ale tak zase jsou to jen 3dni rozdil..

taky mi přijde, že to je rozdíl 🙂 já tohle mám furt jen na ovu testech 😖 😢