Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 Dobře tak já zítra přikoupím od Dr.Maxe a snad budu moudřejší 🙂 četla jsem tu právě hodně názorů, že ten Clearblue je nejlepší, nejspolehlivější, proto jsem ho vzala... ale je s citlivostí 25 a popravdě se v těchto označeních moc nevyznám... 25 znamená, že je přesnější, ale za to ukazuje až později?
@anarvin ji ty s citlivostí 20 nebo 25 většinou ukazují o něco dyl nebo je čárka slabší. Já mela clear blue taky, ale ten digi, co ukazuje týdny a ten ukazuje už 5 dnů před oček.ms 🙂 já ho dělala v den MS a ukázal mi 2-3 a bylo to tak 🙂 Předtím jsem testovala s těmi obyčejnými, od dr.Maxe, pak proužek Comfort, ten taky ukazoval hodně dobře a pak nějaký Woman secret a ten byl úplně super 🙂 všechny s citlivosti 10 od 10 DPO jsem testovala skoro každý den a čárka sílila 🙂 Pak jsem zkoušela Pepiho plastový, ten taky ukázal, ale ne tak výrazně jako ten Woman secret. A pak plast.Benu ten taky ukázal celkem dobře 🙂
@snazimese2015 čisté
@europa00 děkuji děkuji děkuji moc😉
@europa00 Děkuji. Byla jsem na IUI 14 DC. Tak doufám, že můj duch něco znamená 🙂 Dnes jsem 30DC. Mohlo se ale zadařit až o dva dny později, takže kdo ví. Musím říct, že to čekání je síla... Vím, že některé holky tu kroutí nad fotkama duchů a testování hlavou, ale po těch letech, po jednom nezdaru a s vědomím, že nám lehce pomáhají doktoři na to prostě nejde nemyslet... takže děkuji moc všem za podporu, vážím si toho! 🙂
@snazimese2015 kolik dní máš po ovulaci?
@snazimese2015 ja nevidim nic tedy jsem zvedava
@laura1972 já si nic neměřím a nehlídám , říkám mám necelý měsíc před svatbou mám jiné starosti.
@snazimese2015 a to je nejlepší 🙂 alespoň se nemusis stresovat jestli se to povedlo nebo ne. Bude to pak třeba hezké překvapení 🙂 a gratuluji k svatbě 🙂
@laura1972 děkujeme. Čekala jsem na žádost o ruku snad věčnost😂😂😂 přišla na mé narozeniny a bylo to úžasný.
Jen ty přípravy jsou strašný
@laura1972 twn women secret jsem si take koupila.. Uz se tesim az ho udelam 😀 a snad to dopadne dobre 🙂

@anarvin také tam něco vidim😊