Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... 😞 Dávám fotku, skuste posoudit...

•
23. srp 2016@katuskad1 podľa mna je tam čiarka aj ked slaba tak gratulujem ja som sa tiež dnes dozvedela že som tehotna prave na obed
0
@06lienocka gratuluji 💚tak ať vse probíha jak ma😊Mé právě od patku čárka nesili 😑a objevila se po MS
@kastanek87 Prosím Tě uklidni se neplaš ,věř mi pokud nekrvácíš červenou krev pravděpodobnost že se jedná pouze o špinění ,které patří k těhotenství. Vypadá to že těhotná stále jsi a proto se uklidni mrňousek hodně reaguje na to jak se cítíš a i na to jalk velký strch máš, neblbni 😃 věřím ti všechno je v pořádku 😃
Dobre rano holky,tak testovat uz nemusim,v noci jsem zacala spinit,takze mrcha dorazila po 26DC..cuza :-\
Holky ja asi taky nic teplota klesla na 36,8... Nevadi,pockam na mrchu a pojedem dal 🙂
@terka228 dekuji 😉ale pocitala jsem s tim,ze se to hned napoprve nepovede 🙂
@katuskad1 to je zvlastni mely by silit vic, me to spíš přijde, že to je biochemicke tehu. Ale ještě nehaz flintu do žita, třeba si jen mimi dava na čas 😉 držím palečky ať to dobře dopadne ❤
Holky dekuju,no mrzi to,ale coz aspon muzu jeste v plne sile makat na baraku....ale chtela bych zacit pit kontryhel.caj,nevite kdy se zacina,pri ms nebo az po? a nebo co ten gelik jak tu meli holky?
@ms.neomagic Kontryhelový čaj se začíná pít s MZ a končila jsem vždy, když byl pozitivní OVU test, ráno a večer 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli