Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@romesak dekuji 16. Mam jit k dr na preventivni kontrolu objednala sem se pred testem tak snad mi to potvrdi
no me mela mrska dorazit v nedeli a stale nic jsem tri mesice po revizi akorad jsme se nak nesnazili takze si rikam bud me osvitil duch svaty nebo fakt stacila kapka :D no uvidime
@beruszka82 pak tedy dekuji
@straznovska gratulujem
@straznovska je to tam 🙂 neni pichyb 😊gratuluji😊
Ahoj holky 🙂 Dnes jsem 28DC, ovu podle testu byla až 23DC ....kdy myslíte ze muzu zkusit TT?? Diky za rady!!
@straznovska já bych si udělala ještě jinou značku testu, já tyhle fialové nenávidím 😠 Už jsem to tady psala, klidně mě ukamenujte, že pořád prudím 🤐 🤐 🤐
@dyslovka Tady mám 2x falešňák z odpolední moči a další den ráno drMax. Takhle to vypadalo u mě před 3mi měsíci, proto holkám vždycky píšu, ať raději zkusí jiný. Ale to neznamená, že když já mám takový, že i ostatní mají falešné, to néééé!!! Jen když předtím někdo řekl, že fialový bývá falešný, neuměla jsem si představit jak jako falešný, prostě buď tam hcg je nebo není. A ejhle, hned jsem na to přišla. Čáry jako hrom a prd 😒
Tak holky dnes MS nedorazila jen malinko spinim a břicho přestalo bolet.samozřejmě test stále negativní
Moja skúsenosť je taká, že za tie roky snaženia sa niekoľkokrát stalo, že Mamatest ukázal falošnú pozitivitu. Ale v súčasnom tehu tiež ukázal dve čiarky a tie mi onedlho potvrdil aj Drmax

@straznovska ta čárka je jasná,ještě není z ranní moči,takže gratulace,jsi těhule!!!!