Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lulinenka16 To určitě. Já podle kalkulačky na netu a podle poslední ms cca 4+6.
@terezkappp no já se podle poslední ms bohužel řídit nemůžu to už bych byla tak v 7 🙂 asi sem měla ovulku těsně před ms 🙂
@lulinenka16 ja kdyz mela hcg 1500 tak jeste nebylo nic videt na ulz a to jsem byla 4tt tak neboj bude tam
@slunickova tak u mě dneska viděl malý gestační váček 🙂 myslím, že je to dobré když v úterý bylo hcg jen 346 🙂
Ja jsem jiz po zakroku revize (doufam, ze je vazne vse v poradku a nic se neobjevi) a snad se mezi vámi objevim brzy... Vsem, ktere tu mate pozitivni testy drzim pesti!
@simi1510 budu držet pěsti ať je všechno v pořádku a brzo se zadaří 🙂
Dobré ráno holky 🙂 Budu mít asi divnou otázku ale nedá mi to 🙂. Myslíte, že pes dokáže vycítit u ženy těhu? 🙂 Máme doma jorkšíra a ten vždycky když se chtěl pomazlit tak mi položil hlavu na prsa 🙂 ale teď posledních pár dní mi pokládá hlavu na břicho 🙂. Myslíte,že to může vycítit? 🙂
@lulinenka16 urcite ano nas Kokyn to poznal taky u kamaradky a pak i u me,furt chodil a lehal na brisko 😉
@martina16horysek tak to je dobrý 🙂
Holky, tak jsem dorazila od doktora podle MS jsem 7+2tt a podle ulrazvuku 6+2tt bylo ❤ za 2 týdny na kontrolu
@laura1972 ach jo tak to jsem číst nechtěla ☹ je mi to strašně moc líto ☹ drž se!!!!
@laura1972 neee,to je mi lito,jak je to mozny...co se to furt deje ☹ drz se..
@ms.neomagic a co ty jak jsi na tom?já ted nemela čas číst
@markiiska ja jsem tu taky nic nepsala 😀 nestihala jsem...no ja jsem nasadila gynex,ovulace diky nemu dorazila uplne presne na den,krasny hlen,tak jsme na to hned hupli a ted cekam zda se podarilo 😉
@leymea @juliemichal @lucky22 @ms.neomagic strašně moc dekuju všem za podporu. Je mi hrozně, přítel byl po celou dobu se mnou a jsme z toho oba strašně smutní ☹ také to nechápu, proč. Vím, že nejsem tady jediná, co se to stalo a musím se držet a věřit, že se nám to znovu podaří, jen asi už ten strach budu mít v sobě ☹
@laura1972 ale ne :(. to je mi moc líto :(. Drž se :(
@lulinenka16 moc dekuju
@laura1972 Moc mě to mrzí. Drž se, věřím, že to zvládneš a brzy se Vám určitě zase zadaří!
@terezkappp moc dekuju. Musíme být silní a věřit, ze to příště vyjde a dopadne to tak jak má být .
Dnes mělo být srdíčko a místo toho zamlkle těhotenství😢Dutinka se zvětšila, ale embryjko zamlklo než stačilo vůbec vyrůst. Srdeční akce žádná. Prý podle utz co mi ted dělali přímo v nemocnici, tak to muselo být špatné od samého začátku, jen to nebylo hned poznat. Už vajíčko, které bylo oplodněné muselo být špatné.

@lucky22 je tam slabé plus akorát se to blbě fotí 😒