Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 tak jeste jsem to fotila takhle. Tak doufam,ze to tam fakt je 😍 uvidime co nam ukaze tt zitra 😉
Zítra na pul 8jdu k doktorovi tak uvidíme
@lenulinka10 Taky veliká gratulace! A ať to dopadne podle Tvých přání 😉
Já testovala až když nedorazila mrcha - 13dní po dovádění byla slabá čárka..
@bsvet dekuji 😉 snad to neni falesny duch,ale myslim ze ne.. No ja jsem prave 8-9 DPO. Proto se divim :-O
@ms.neomagic mohla se ti prodlouzit druha fáze cyklu, což pro uchyceni mimi ma byt lepsi, ne? 🙂
@lenulinka10 Mě přijde, že je vidět moc hezky. A test vypadá dr.max, ten to falše nehází 🙂 Tak hlavně se opatruj, hodně odpočívej a určitě to dopadne!
@bsvet tohle neni dr.max... To je prouzek comfort.. Ale zitra udelam dr.max.. No odpocivat... Chodim do prace. Tak snad bude vse v poradku 😉 a dekuji
Děkuji moc a přeju, aby to už příště vyslo a dobře dopadlo. 🙂
Preju at carka soli a je vsechno v poradku. Mohla by to být dvojcatka?
@juliia dekuji moc😘 no mohla,protoze pritel je z dvojcat.. 😀 tak jsem zvedava
Kamarádky partner je z dvojčat a má první holku a druhé byli dvojčata holky 🙂
@juliia no tak samozdrejme ze by sem nemusela mit hned 2 najednou 😀 stacilo by jedno 😉
tak dnes jsem byla u dr. je tam krásně ohraničenej gestační váček a má 4 mm 🙂 a neschopenka 🙂
Gratuluji 🙂
Dneska jsem mela 34DC takze 4t a 6 dnu 🙂
@mmarta29 to jsou krásné // paráda
@kaculik007 děkuji
@mmarta29 je to krásné....
@nikuskaaa05 je to tam 🙂
@nikuskaaa05 gratuluji
@nikuskaaa05 gratuluji krásné 🙂

@bsvet dam vedet,ale jeste nwm kdy pujdu k dr. Asi v pondeli tam zavolam. Jestli uz budou dalnice na testu 😉 a gratuluji 🙂 ty jsi mela take brzo ducha na testu?