Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@petula1985 gratuluji🙂
Ahoj holky, kdo mě tady trošku znáte 🙂 díky pozitivním tt jsem se v pátek odhodlala k odběrům krve a hcg přes 700! I ostatní hormony jsou v pořádku. Na UZ se ještě nechystám, ale zatím se mi aspoň trochu ulevilo, že to zas není biochemické...
Krásnou neděli...
@alicie_k moc gratuluju a moc ti to preju..porad se opatruj 🙂
Jdu k vám holky zlatý zase pro radu.. Dnes je to 9den po ET a na testu z raní moči ani dušík... Neměl by se už ukázat? V sobotu jsem malinko špinila ale včera odpoledne už zase nic... Myslíte si že je ještě naděje že se objeví?
Gratuluji : ) někdy to trvá na testech i déle.
@lucky22 díky za naději... Už jsem z toho přišlápnul.. Máme ještě tři mrazáčky a na další bych mohla v listopadu ale už jsem z toho všeho čekání a doufání tak unavená.. Manžel dnes ráno říkal ať neplašim že je brzy, kontrolu mám přeci až ve čtvrtek tak doktor přeci ví kolik času potrěbuje..
@lenejewel89 kolik si DPO?
@jluciy Měla bych být 9. den...
@lenejewel89 ja tam nic nevidim ☹
Ahojky Ženy minuly teden jsem byla na vyvolavačce MS zatím nikde mam jen vytok bili jako kdybych nela ovu je to možný břicho me bolí jako kdyby nela dorazit v levo píchá ale jen malinko.. Co myslíte?
@lenejewel89 tak to je brzo 😉 pár dní počkej 😉 zatím tam nic vidět není - teda aspoň na fotce 😉
@laura1972 dnes jsem to měla dostat, jsem 29dc a cykly mívám 28dni.. Já myslela že jsem dnes 16dpo podle pozitivního ovulační ho testu v patek 9.9., takze jsem mela ovu v sobotu 10.9.ale podle aplikace na bazální teplotu mi ovulaci vyhodnotil ze proběhla až v pondělí 12.9.!!!! takže podle teto aplikace 14dpo. No a pokud jsem měla ovulaci fakt pozdejší a otěhotněla jsem, tak to by musely být spermie nějaké extra dlouhoživotné. Tak mi to hlava nebere. Teď přes víkend teplota haprovala, ale protože jsem trochu ponocovala , tak jsem netestovala ve stejnou dobu.dnes zase byla vyssi. Navíc jsem třičtvrtě roku na tu ovulaci čekala. ...
@svetlana11 já ho tam vidím😀. Doufám, že už taky nevidím duchy všude
@svetlana11 vidim ;)

@simi1510 : spravne 🙂 dokonce uvyzuji, ze se na cele snazeni vyprdnu a pujdu na darcovstvi 🙂 zjistim, zda jsem v poradku 🙂